Accessoires

Populaire filters
106 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Het verhaal van het Amerikaanse skateboardmerk Element is geen typisch succesverhaal zoals je dat wel vaker hoort. Geen explosieve start maar een paar harde, zware jaren die het bedrijf van Johnny Schillereff bijna de afgrond in hadden gestort. Maar juist door keihard te werken en niet op te geven zijn de Element accessoires tegenwoordig bekender en populairder dan ooit. Het positieve halen uit negatieve gebeurtenissen, dat is precies waar de filosofie van Element om draait. De boom uit het logo van de Element accessoires staat hier dan ook symbool voor. Het verbeeldt de mogelijkheden om te groeien, maar ook het belang van goede wortels die je nooit moet vergeten. Met wortels die overduidelijk in de wereld van het skateboarden liggen betekent dat kleding en accessoires die zowel stijl als creativiteit en kwaliteit uitstralen.

"Vergeet nooit waar je roots liggen"

Met die gedachte werkt Element al jaren aan een gevarieerde collectie. Zowel voor dames als heren en kinderen zijn er tegenwoordig dan ook vele Element accessoires verkrijgbaar die passen bij een stoere en goed uitgedachte look. De designs van de T-shirt laten een liefde voor klassieke ontwerpen zien, maar dan wel met een eigentijds gevoel. De hoodies staan bekend om hun grote draagcomfort en kwaliteit, wat ook geldt voor de broeken die voor dames en heren te krijgen zijn. Wil je nog wat opvallende details aan je outfit toevoegen, dan zijn er altijd nog Element accessoires als riemen met een robuust uiterlijk, slim ontworpen rugzakken en prettig zittende caps.

Element accessoires zorgen er dus voor dat je met kleine details net even wat meer stijl aan je uiterlijk meegeeft. Ze passen ook prima bij verschillende soorten kleding. Natuurlijk bij een sportieve look, want de Element accessoires hebben hun roots in het skateboarden. Maar er zijn ook genoeg designs die wat neutraler zijn en een subtiel gevoel van klasse uitstralen. Prima wanneer je eens een keer wat netter voor de dag moet komen. Juist die veelzijdigheid zorgt ervoor dat Element accessoires door veel verschillende modeliefhebbers gewaardeerd worden. Kijk zelf eens in de collectie en ontdek hoe goed Element bij jouw stijl past!

Gratis klantenservice

Op zalando.be hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Nooit meer die te drukke winkels in. Bestel gemakkelijk al je kleding, schoenen en meer bij zalando.be!

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.be of neem contact met ons op via het contactformulier.