Accessoires

Populaire filters
2 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Als je aan nieuwe kleding denkt, zoek je die misschien niet zo snel in de hoek van het motorcrossen. Zonde, want daar komen soms de gaafste items vandaan, zoals je kunt zien aan de Fox Racing accessoires. Alsof die combinatie nog niet bijzonder genoeg is, was oprichter Geoff Fox ook nog eens natuurkundeleraar voor hij zijn inmiddels bekende merk startte. Die kennis kwam in ieder geval goed van pas toen hij begon met het ontwikkelen van motoronderdelen, maar ook bij het ontwerpen van kleding en Fox Racing accessoires. Die moesten namelijk bestand zijn tegen de impact die het motorcrossen kan hebben en daarbij ook nog eens lekker zitten. Gelukkig had hij daarbij een goed ontwikkeld gevoel voor stijl, zodat de Fox Racing accessoires en kleding er te gek uitzien.

"Je voelt bijna de adrenaline van het motorcrossen"

Fox Racing accessoires worden ontworpen met dezelfde energie die de sporters in het motorcrossen zoeken. Het moet spannend zijn, intens en tegelijkertijd ook vol dynamiek. Dat gevoel straalt zonder twijfel af van de kledinglijn, maar zie je ook zeker terug in de Fox Racing accessoires. De caps hebben opvallende prints waar bijna beweging in lijkt te zitten, net als de mutsen. De riemen uit de collectie zijn vaak wat eenvoudiger van design, waardoor je die ook prima kunt dragen wanneer je wat netter voor de dag wil komen. Om het aanbod compleet te maken zijn er ook nog sokken en ondergoed verkrijgbaar. Ook zijn er voor de dames verschillende Fox Racing accessoires die net wat vrouwelijker van ontwerp zijn, maar tegelijkertijd die herkenbare stoere uitstraling hebben.

Fox Racing accessoires zijn dan ook voor iedereen die net als de ontwerpers opgewonden wordt van extreme sporten zoals motorcross, skateboarden en surfen. Voor mensen die wel van een beetje spanning in het leven houden. Dat gevoel laat je gemakkelijk terugkomen in je look met de verschillende Fox Racing accessoires. De collectie is uitgebreid en wordt steeds weer voorzien van nieuwe items, zodat je van tijd tot tijd lekker kunt variëren en combineren. Zo krijg je een kledingkast die uiteindelijk net zo spannend wordt als het motorcrossen zelf.

Profiteer van de voordelen

Op zalando.be hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.be of neem contact met ons op via het contactformulier.