Accessoires

Populaire filters
3 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Het merk Giorgia & Johns wat achter de Giorgia & Johns accessoires zit is in 2007 opgericht met in gedachten een behoorlijk pittige, maar daarmee ook uitdagende, doelstelling. De bedenkers van onder meer de Giorgia & Johns accessoires hebben zichzelf namelijk ten doel gesteld om aan de behoeften van de moderne en zelfbewuste en jonge vrouw van nu tegemoet te komen. De Giorgia & Johns accessoires moeten daarmee voorzien in het verlangen en de vraag naar klasse en exclusiviteit bij deze vrouwelijke doelgroep die niet stilzit en zichzelf eigenlijk continu ontwikkeld. De dames waar Giorgia & Johns accessoires zichzelf bij vindt passen, staan midden in de wereld: reizen, lezen, studeren, staan hun mannetje en verzorgen zichzelf meer dan goed.

De ontwerpers en stylisten van de Giorgia & Johns accessoires streven ernaar om met hun producten de sensualiteit en de subtiele charme van een Giorgia & Johns vrouw licht te benadrukken, zodat zowel haar persoonlijkheid als haar vrouwelijkheid natuurlijk elegant overkomen.

"De producten spreken voor zichzelf"

Ondanks dat de Giorgia & Johns accessoires nog maar sinds 2007 in de winkels liggen, heeft het merk al verschillende successen mogen vieren. Niet alleen zijn ze op het moment de 40 winkels in eigen land (Italië) gepasseerd, inmiddels openen er ook winkels met Giorgia & Johns accessoires in Rusland, Libanon, Marokko, Geörgie en bijvoorbeeld Oekraïne. Het mag duidelijk zijn dat de strategie van het merk, maar vooral de uitstraling van producten als de Giorgia & Johns accessoires ervoor zorgen dat er een expansie aan nieuwe winkels plaatsheeft en dat er ook steeds weer nieuwe markten worden aangeboord. De producten spreken veelal voor zichzelf. En de tiptop verzorgde Giorgia & Johns accessoires, de pure, volmaakte en trendy waas die alle produkten van Giorgia & Johns bezitten, zorgen er veelal voor dat voordat je überhaupt al iets draagt je fan bent van dit merk. De klasse en elegantie van de Giorgia & Johns accessoires zorgen er voor dat je uiterlijk op een natuurlijke en open manier opvalt; je vrouwelijkheid gaat stralen. En, wie wil dat nu niet? Neem anders een kijkje tussen het aanbod. Wie weet scoor jij net dat artikel dat jouw outfit completeert.

100 dagen gratis retourrecht

Als je een bestelling bij zalando.be plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Iedereen komt in aanmerking voor ons 100 dagen gratis retourrecht systeem.