Accessoires

Populaire filters
351 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Hoewel de caps van New Era de laatste jaren steeds populairder worden in ons straatbeeld, heeft het merk toch al een lange geschiedenis. Die gaat namelijk terug tot de jaren twintig van de vorige eeuw, toen de vanuit Duitsland geëmigreerde Ehrhardt Koch in Amerika begon met zijn New Era accessoires. Met slechts 5.000 dollar die hij leende van zijn tante begon hij een bedrijf dat jaren later het modebeeld onuitwisbaar zou beïnvloeden. Aanvankelijk produceerde hij vooral petten voor arbeiders, maar toen honkbal in de jaren dertig steeds populairder werd haakte Koch daar handig op in. Tegenwoordig worden de New Era accessoires exclusief gedragen door iedere club uit de Major League en dragen mensen over de hele wereld caps van dit unieke merk.

"Een Amerikaanse traditie van kwaliteit en comfort"

Behalve de bekende caps bestaat de collectie New Era accessoires tegenwoordig uit steeds meer items. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om je geld en pasjes voortaan in stijl te bewaren in de fraai vormgegeven portemonnees. Ook de sportief ontworpen riemen voor zowel heren als dames zijn een goede aanvulling op elke outfit. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je gemakkelijk je New Era accessoires met verschillende combinaties uit je garderobe draagt. Rugzakken zijn er in verschillende maten te krijgen. Er zijn modellen voor een dagje uit of wat grote exemplaren voor als je op vakantie gaat en wat meer bagage mee wilt nemen.

Met de oorsprong in het Amerikaanse arbeidersmilieu kun je erop rekenen dat de New Era accessoires van de beste kwaliteit zijn. Dat is ook één van de redenen waarom er in het Major League Baseball uitsluitend New Era accessoires en caps worden gedragen. Betrouwbaarheid en comfort staan voorop, maar natuurlijk mag het er ook goed uitzien. Kies voor een cap van je favoriete honkbalclub of één van de vele andere sportteams die voor New Era accessoires hebben gekozen. De oersterke kwaliteit zorgt ervoor dat jarenlang van je caps en accessoires kunt genieten, iets wat met zulke tijdloze designs natuurlijk mooi meegenomen is. Ontdek het zelf en haal met de New Era accessoires ongekende Amerikaanse klasse in huis.

Gratis service

Op zalando.be hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van de Zalando service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!