Accessoires

Populaire filters
80 artikelen weergegeven

Eigenlijk denken ze op het kantoor waar de Nitro accessoires worden bedacht aan niets anders dan snowboarden. De meeste items worden dan ook letterlijk in de sneeuw bedacht, want waar ontdek je nou beter wat je klanten willen dan in de omgeving waar ze jouw producten gebruiken? Dat leverde in de meer dan twintig jaar dat Nitro nu bestaat al meer dan driehonderd verschillende modellen snowboards op, maar ook een groot aantal geweldige Nitro accessoires. Natuurlijk ontworpen met dezelfde innovatieve technieken die gebruikt worden om nieuwe snowboards te ontwikkelen, maar zeker ook met een scherp oog voor stijl en fashion.

"Nitro is meer dan alleen snowboarding"

De Nitro accessoires zijn er vooral op gericht om jou zo comfortabel mogelijk onderweg te laten zijn en er daarbij ook nog eens goed uit te zien. Of je nu een dag de sneeuw ingaat of gewoon in Nederland blijft, dat maakt niet uit. De rugtassen en schoudertassen zijn namelijk in elke situatie een perfecte uitkomst. De ontwerpers van de Nitro accessoires weten hoe hectisch het leven kan zijn en dat je soms in onverwachte situaties terecht kan komen. De tassen zijn dan ook ontwikkeld met de hoogste kwaliteitseisen, zodat ze ook goed tegen intensief gebruik kunnen. Ook is het ontwerp van de Nitro accessoires heel functioneel, zodat je overal je favoriete spullen makkelijk mee naartoe kunt nemen. Met volop ruimte om je boeken, agenda of schrijfgerei in te bewaren, maar ook met verschillende vakken zodat je alles makkelijk en netjes kunt organiseren.

Nitro accessoires zorgen ervoor dat je altijd alles makkelijk bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan eten en drinken als je de hele dag op de piste bent met je snowboard, maar ook als tas voor naar school of werk zijn de Nitro accessoires geschikt. Daarbij zijn de tassen niet alleen praktisch en sterk, maar ook nog eens geweldig vormgegeven met stijlvolle designs. De schoudertassen kun je bijvoorbeeld ook prima dragen als je eens een middagje gaat shoppen in de stad. Zoals je ziet zijn de Nitro accessoires de uitkomst voor elke situatie, hoe extreem of alledaags die ook mag zijn.

Gratis klantenservice

Als je een bestelling bij zalando.be plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van de Zalando service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!