Accessoires

Populaire filters
16 artikelen weergegeven

Volg merken die je leuk vindt

We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Een garage, driehonderd dollar en een scherpe visie, dat is precies wat er aan de wieg stond van de inmiddels wereldberoemde Oakley accessoires. Oprichter Jim Jannard verkocht oorspronkelijk handvatten voor motoren vanuit de achterbak van zijn auto bij motorcrosswedstrijden. Die hadden al snel succes en Jannard breidde zijn assortiment uit met handschoenen, elleboogbeschermers en brillen. Alle Oakley accessoires hebben hun oorsprong in de wereld van motorcross en BMX, iets wat je nog steeds terugvindt in de ontwerpen. Het materiaal op de pootjes van zonnebrillen is bijvoorbeeld exact hetzelfde als dat van de handvatten waar hij ooit mee begon. Oog voor detail, gemak en comfort zijn dan ook typische kenmerken van Oakley accessoires. En de naam? Die komt gewoon van Jims hond Oakley.

"Everything in the world can and will be made better"

Met dat motto werkt Jim Jannard inmiddels al sinds 1975 met zijn Oakley accessoires aan een betere wereld. Het meest bekend is het merk geworden dankzij de zonnebrillen. Die zijn geliefd om hun stijlvolle vormgeving, maar vooral ook om het comfortabele gebruik in verschillende situaties. Niet alleen zorgen ze voor een heldere blik als je langs het strand loopt, maar ook tijdens het sporten zijn ze voor veel atleten onmisbaar geworden. Betrouwbare items waar je ook nog eens mee gezien mag worden, dat is waar Oakley accessoires voor staan.

Naast zonnebrillen zijn er nog vele andere Oakley accessoires verkrijgbaar. Op het gebied van zwemkleding zijn er bijvoorbeeld kleurrijke shorts voor de heren te krijgen en kunnen de dames kiezen uit leuke bikini's. Voor de koudere jaargetijden vind je in het aanbod van Oakley accessoires lekkere warme mutsen en handschoenen maar bijvoorbeeld ook winterjassen. Met de sportieve achtergrond van dit merk kun je bij alle Oakley accessoires rekenen op vlotte designs maar vooral ook op duurzame kwaliteit. Op die manier geniet je het langst van je Oakley accessoires, in welke situatie je ze ook gebruikt. Het aanbod in Oakley accessoires is groot en gevarieerd en biedt ieder seizoen weer veel nieuwe aanwinsten, dus neem eens een kijkje in de dynamische en verrassende wereld van Oakley.

Je persoonlijke klantenservice

Op zalando.be bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van de Zalando service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.be of neem contact met ons op via het contactformulier.