Accessoires

Populaire filters
33 artikelen weergegeven

Soms bedenk je een geniaal idee zonder dat je het doorhebt. Zoals de Duitste Margarete Steiff, die in 1880 onbedoeld de basis legde voor wat later zou leiden tot talloze andere Steiff Collection accessoires. De stoffen olifantjes die ze voor haar vriendinnen maakte als speldenkussen, bleken namelijk veel geliefder bij hun kinderen als knuffels. Met veel plezier zag de de kinderen genieten van haar creaties, waarna ze nog meer knuffelbeesten ging maken. Dat leidde uiteindelijk tot de eerste echte teddyberen, waarvan er in 1907 al bijna een miljoen waren verkocht! Tegenwoordig richt het bedrijf zich met Steiff Collection accessoires en kleding ook op kindermode, waarbij naast leuke ontwerpen ook het draagcomfort voor je kindje voorop staat.

"Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze kinderen"

Die filosofie hanteert men al jaren bij het ontwerpen en produceren van de Steiff Collection accessoires en dat zul je ook direct merken wanneer je een van deze items hebt besteld. Niets is zo gevoelig als de huid van baby's en kleine kinderen, dus vereisen de stoffen extra aandacht. Door alleen met de beste materialen te werken ben jij ervan verzekerd dat je ook echt goede kwaliteit krijgt. Naast leuke kleding bestaat de collectie ook uit Steiff Collection accessoires zoals schattige mutsjes, stoere petjes en comfortabele dekentjes. Alles om jouw kindje er leuk uit te laten zien, maar zich ook prettig in de kleding te laten voelen.

De oorsprong van Steiff zie je trouwens nog duidelijk terug in veel Steiff Collection accessoires. De teddybeer is namelijk een steeds weer terugkerend element bij de verschillende items. Die vrolijke beer past prima bij de uitstraling van de Steiff Collection accessoires, want ook die is opgewekt en kleurrijk. De kwaliteit van het materiaal straalt daarbij ook al direct af van de verschillende items. Of het nu een zorgvuldig gebreide muts is of een lekker dekentje, aan alles is te zien dat het plezier en draagcomfort van jouw kindje hierbij het belangrijkste is. Kijk eens rond in de collectie en laat je verassen door de vele verschillende Steiff Collection accessoires. Allemaal met evenveel fantasie, vakmanschap en vooral liefde gemaakt!

Gemakkelijk online bestellen

Als je een bestelling bij zalando.be plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van de Zalando service. Wij wensen je veel plezier met je bestelling!

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.be of neem contact met ons op via het contactformulier.