Mode

1.119 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Aldo, stijlvolle schoenen en nog veel meer

Jonge en hippe schoenen en accessoires die gemaakt zijn door een bedrijf met menselijke waarden. Dát is Aldo. Het Canadese merk werd opgericht in 1972 en is sindsdien een wereldwijde producent van onder andere schoenen, handtassen en juwelen. Maar dit merk is veel meer dan enkel schoenen en accessoires. Het bedrijf draagt namelijk echte menselijke waarden zoals liefde, integriteit en respect hoog in het vaandel. Zo garandeert Aldo niet enkel de kwaliteit van de producten, maar ook het welzijn van zijn werknemers. Wil je nog meer weten over dit fantastische, menselijke merk? Lees dan zeker verder.

Een trendy look met schoenen en accessoires van Aldo

Sinds de oprichting is Aldo een populaire verkoper van schoenen. De roots van het bedrijf liggen in Canada, maar ondertussen is het een wereldwijd fenomeen. Bij dit merk vind je allerlei soorten schoenen zoals elegante pumps of coole sneakers. Daarnaast vind je er gegarandeerd ook je favoriete sandalen of laarzen. De verschillende collecties van het merk doen de harten van elke schoenenliefhebber sneller slaan. Maar naast schoenen voor zowel mannen als vrouwen, behoren ook accessoires tot het assortiment. Zo vind je er handtassen en portefeuilles, maar ook leuke extra's zoals trendy zonnebrillen of stijlvolle sieraden. Aldo biedt dus alles wat je nodig hebt om jouw look compleet te maken.

En er zijn nog meer voordelen. Het zal je misschien niet verbazen dat een bedrijf dat belang hecht aan liefde, integriteit en respect ook waarde hecht aan duurzaamheid. Zelfs voor de milieubewuste shoppers zijn er gegarandeerd prachtige schoenen, juwelen of tassen te vinden. Aldo biedt namelijk een aantal producten aan die gemaakt zijn uit duurzame stoffen en die gecertificeerd zijn door de Leather Working Group. Stijlvol én ecologisch verantwoord. Wat wil je nog meer?

Meer dan een stijlvolle look

Naast het gebruik van duurzame materialen in bepaalde items in de collecties, wordt er bij Aldo erg veel waarde gehecht aan de menselijke aanpak. En daarmee bedoelt het merk niet enkel de manier waarop de schoenen en accessoires worden gemaakt. Een van de doelen van Aldo is de maatschappij beïnvloeden op het vlak van mode én sociale verantwoordelijkheid. Gelijkheid en respect komen daarbij sterk naar voren. Het maakt voor het bedrijf niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, want met deze producten kan en mag je er fantastisch uitzien. Kort gezegd, Aldo is er voor iedereen. Bekijk dus zeker het uitgebreide assortiment aan schoenen en accessoires van dit merk op zalando.be