Filter1

63 artikelen weergegeven

Voor wie bulkt van levenslust is er nu goed nieuws. Met de kleding van Alife & Kickin kiest u voor een collectie die eenzelfde levenslust uitstraalt op elk niveau. Dit Duitse label brengt al sinds 2008 aantrekkelijke mode op de markt voor jonge vrije geesten. Bij Alife & Kickin draait het allemaal om faire prijzen en topkwaliteit gekoppeld aan een tijdloze sportieve look. Inspiratie halen de ontwerpers uit klassieke vintage van het verleden en uit de vele reizen over de hele wereld. Dit zorgt voor een unieke stijlmix, waar vrijgevochten geesten helemaal gek op zijn. Met de stukken uit deze collectie geeft u uw kleerkast een serieuze kwaliteitsinjectie. Geniet van een multifunctionele collectie die u makkelijk kan dragen op eender welke gelegenheid. Ontdek snel het online aanbod op Zalando.be en doe vandaag nog uw voordeel.

Alife & Kickin: voor jonge vrijgevochten geesten

Een goede pullover komt steeds van pas. En zeker als die pullover of sweater er ook nog eens bijzonder net uitziet. Kies uit een uiteenlopend aanbod in opvallende en levendige kleuren. Dankzij het frisse gebruik van kleuren en patronen bent u steeds verzekerd van een jonge en guitige look. En ook de jassen voldoen helemaal aan bovenstaande beschrijving. De collectie van Alife & Kickin richt zich zowel op mannen als vrouwen. Wie op zoek is naar een sportief ogende short is hier alvast aan het juiste adres en ook een trainingsbroek behoort tot de mogelijkheden. Dames hebben de keuze uit trendy ogende zomerjurken voor een ongecompliceerde look. Blijf eeuwig jong (van geest) en kies voor de collectie van Alife & Kickin!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.