Filter1

4,422 artikelen weergegeven

Ademt u een en al sport en wilt u het liefst 24/7 sportief voor de dag komen? Kies dan voor de kleding uit de collectie Nike Sportswear. Het unieke aan deze collectie is het multifunctionele karakter ervan. Zo vindt u hier sportschoenen, waarmee u ijverig aan uw conditie werkt. Maar evengoed kuiert u gezellig langs de zeedijk met een paar sportieve sneakers aan uw voeten. Deze collectie staat garant voor sportieve elegantie van de bovenste plank. In feite vangt u dus twee vliegen in één klap. U geniet van de functionele voordelen van deze sportieve kledij, maar tevens bent u verzekerd van die vlotte elegante look. Zowel kinderen, vrouwen als heren kunnen genieten van de voordelen van de collectie Nike Sportswear.

Met Nike Sportswear gaat u voor sportieve elegantie

Deze collectie richt zich helemaal op sportieve geesten. Met deze kleding kiest u steeds voor een sporty look. Kies voor een van de vele shirts uit de collectie. Deze shirts ademen één en al sportiviteit uit. Bekende slogans, waarmee Nike jarenlang propaganda voerde, zullen ongetwijfeld een nostalgisch gevoel oproepen. Ook de collectie sweaters oogt sportief, met oog voor een elegante afwerking. Niet te versmaden in de collectie Nike Sportswear zijn de schoenen. U kan hier terecht voor casual ogende sneakers op maat van sportief ingestelde personen. Met deze sneakers is een sportieve look nooit veraf. Kies uit een aanbod lage of hoge sneakers in authentiek leer of suède. Uw sportieve look is pas helemaal compleet met een van de vele tassen, die u terugvindt in de collectie accessoires. Ontdek dus snel de collectie van Nike Sportswear op Zalando.be!

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.