MAGNETIC STRIP LASH DOUBLE WISPIES - Kunstwimpers

20% korting
€ 11,95€ 14,95inclusief btw
16 g

Over dit product
Natuurlijk volume
De ARDELL Magnetic Lashes Double Wispies creëren een natuurlijk wimpervolume door de gekruiste opstelling van de haartjes en zijn meermaals toepasbaar. De voorgevormde rand zorgt voor een comfortabele pasvorm en een prachtige oogopslag. Het bijzondere aan deze wimpers zijn de 4 kleine magneten die onopvallend zijn geplaatst en een geweldige grip bieden - en dat alles ZONDER lijm. BONUS: De magnetische applicator vereenvoudigt de plaatsing van de magnetische wimpers.
Aanbevolen gebruiksaanwijzing
Stap 1: Houd de applicator gedurende het hele aanbrengproces vast met het ARDELL-logo naar boven en de zwarte magnetische strepen naar je toe. Stap 2: Bevestig de ‘bovenste’ magnetische wimperstrip aan de bovenste magnetische strook van de applicator en de ‘onderste’ magnetische wimperstrip aan de onderste magnetische strip van de applicator. Stap 3: Plaats het bovenste gedeelte van de applicator op je natuurlijke wimperlijn en het onderste deel er direct onder. Stap 4: Druk de applicator in en laat hem snel los om de bovenste en onderste wimpers door de magneten te verbinden. Stap 5: Herhaal dit voor het andere oog. PFLEGE: Om de levensduur van de wimpers te verlengen als je ze niet gebruikt, plaats je deze terug in de verpakking.
Alles over dit product
Waarschuwingen: Buiten het bereik van kinderen houden. Als je een bestaande oogziekte hebt, raadpleeg dan je arts voor gebruik. Als irritatie optreedt, stop dan met het gebruik en raadpleeg je arts. Gebruik alleen volgens de instructies. Alleen voor uitwendig gebruik. Deel magnetische wimpers niet met andere mensen. Draag slechts één set magnetische wimpers per oog.
Gewicht: 16 g
Artikelnummer: ARJ31F00A-Q11

checkmark
Gratis verzending
delivery
Standaard leveringgratis
2-5 werkdagen
Ardell

reviews

2.5
258 reviews

Perfect hierbijWat vind je hiervan?

Ga verder in de carouselGa terug in de carousel

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en meer.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw gegevens precies verwerken. Je kan je op elk moment afmelden.