Blush & rouge

Populaire filters
454 artikelen weergegeven

Meer glow met onze Blush & rouge beauty producten en make-up tips!

Je gezicht een frisse uitstraling geven? Dat is zo gebeurd met wat Blush & rouge. Een blush zorgt voor een natuurlijke gloed op je wangen en geeft je een jeugdige look. Dit beautygeheim helpt je ook om bepaalde gezichtskenmerken te accentueren, denk aan het benadrukken van je jukbeenderen. Hoewel je de meeste blush in roze tinten vindt, wordt dit make-up product ook wel ‘rouge’ genoemd. Maar welke blush of rouge past perfect bij jouw huidtype en hoe breng je dit beautyproduct aan? Hier lees je onze ultieme tips!

Poeder of crème: ontdek welke Blush & rouge perfect bij jouw huid past

Er bestaan diverse soorten blush, het is dus normaal als je niet kan kiezen! Voor een subtiele gloed op je wangen ga je best voor een blush in de vorm van een poeder. Deze breng je makkelijk aan en is perfect voor een vette huid. Poeder blijft wel iets minder lang zichtbaar. Wil je een blush die goed in je huid dringt? Of heb je een droge huid? Laat de poeder dan links liggen en ga voor een crème of vloeibare stick. Een crème kan je aanbrengen met je vinger of een make-up penseel voor een fijn resultaat zonder lijntjes. Met een stick krijg je nog een fijner resultaat. Bij nat of warm weer ga je ook best voor een vloeibare blush, aangezien deze lang blijft zitten. In onze Blush & rouge catalogus vind je de ideale blush voor jouw huid.

Must-have cosmetica voor een compleet make-up tasje en stralende look

Wil je jezelf een tikkeltje meer glow geven? Dan houd je het niet bij een blush alleen. Voor een ultieme uitstraling gebruik je eerst een primer die je poriën glad strijkt. Breng daarna bb cream of foundation aan om puistjes of andere oneffenheden te camoufleren. Gebruik een highlighter voor extra shine in je ooghoeken of op je jukbeenderen en verberg vermoeide oogjes met een concealer. Doe nog een vleugje blush op je wangen voor de finishing touch en je stapt stralend de deur uit! In onze Blush & rouge catalogus vind je een uitgebreid aanbod met blush poeders, bb cream, concealer en andere beauty producten voor een blozende look.