Getinte dagcrème

Populaire filters
brands
Kleur
Prijs
Duurzaamheid
Voordelen
Huidproblemen
Afwerking
88 artikelen weergegeven

Creëer de perfecte glow met getinte dagcrème

Ook als de zon ver te zoeken is kies jij voor een lekker kleurtje op je gezicht. Met de selectie getinte dagcrèmes van hoogwaardige merken bij Zalando ga je altijd voor een gezonde look en een natuurlijke glow. Zo voel je je zelfverzekerd, wat er ook op je planning staat.

Met een getinte dagcrème werk je oneffenheden gemakkelijk weg. Denk bijvoorbeeld aan wallen of pigmentvlekjes. Een dagcrème met een kleurtje doet wonderen voor je huid en zorgt voor een egaal effect. Op zalando.be kies je uit getinte dagcrèmes in veel verschillende tinten, zodat je steeds een crème vindt die perfect bij jouw huid past. Doordat je dagcrème al een kleurtje bevat, is het gebruik van een foundation vaak niet meer nodig. Dat scheelt dus extra tijd in je beautyroutine.

Ga voor de juiste verzorging met een getinte dagcrème

Het dagelijks aanbrengen van dagcrème is een absolute must in je beautyritueel. Je huid krijgt gedurende de dag namelijk veel te verduren en met een dagcrème breng je een extra laagje bescherming aan tegen de elementen en vervuiling van buitenaf. Verder houdt een dagcrème je huid goed gehydrateerd en beschermt hij tegen tekenen van huidveroudering. Met een getinte dagcrème laat je je huid stralen en zorg je tegelijk voor een mooi, egaal effect. Een getinte dagcrème is overigens anders dan een foundation. Een getinte dagcrème verzorgt je huid en laat ze goed ademen, terwijl jij geniet van de tint die bij jou past.

Ieder huidtype is anders. Vooraleer je je getinte dagcrème bestelt is het dus belangrijk om vast te stellen welk type huid je hebt. Heb je bijvoorbeeld een gevoelige huid, een droge huid, een vettere huid of een gemengde huid? Kies steeds de verzorgingsproducten speciaal voor jouw huidtype. Zo geef je je huid verzorging op maat.

Bescherming tegen de zon én een mooie huid

In bijna alle dagcrèmes zit standaard een SPF. Ook als de zon niet schijnt is het namelijk belangrijk om je huid te beschermen tegen uv A- en uv B-straling. Kies bij voorkeur standaard voor een dagcrème met SPF30. Op dagen waarop de zon fel aan de hemel staat kies je voor extra bescherming met een speciale zonnebrandcrème voor het gezicht.

Op zalando.be kies je uit verschillende merken van getinte dagcrèmes. Neem even de tijd om goed vast te stellen welke producten bij jouw huid passen, zodat je er optimaal van kan genieten.