Geuren voor dames

Populaire filters
928 artikelen weergegeven

Geuren voor dames: voor een ander of voor jezelf

Met onze neus ruiken we ons eten of het vers gemaaid gras of de lentebloesems bij de eerste zon in het voorjaar. We gebruiken onze neus ook onbewust. Dat gebeurt bijvoorbeeld als iemand een lekkere parfum of eau de toilette draagt. Iemands geur, bijvoorbeeld door een parfum, kan namelijk bepalen wat we van diegene vinden. Vinden we de geur lekker? Dan is de kans ook groot dat we die persoon leuk vinden! En dat hoeft lang niet altijd te gaan over de liefde, het kan ook gewoon vriendschappelijk zijn.

Vind je ideale geur en koop parfum online

Het zoeken naar de perfecte eau de parfum kan nog best lastig zijn. Welke geur vind je lekker en wat past bij jou? Je koopt parfum natuurlijk niet alleen om anderen te plezieren. Je moet het zelf ook een fijne geur vinden. Misschien ben je al jaren verknocht aan een bepaald merk? Zoek je iets fris of eerder fruitig? Iets sterks met tonen van kaneel of bloemen?

Het kan allemaal en bij online parfum kopen is de keuze nu eenmaal een stuk groter. Kies ook eens een parfum uit dat andere klanten hebben gekocht van een merk dat jij lekker vindt. De kans is groot dat ook jij het lekker vindt ruiken.

Is er verschil tussen parfum, eau de parfum en eau de toilette?

We kennen geuren voor dames ook wel onder de naam Eau de Cologne Al is dat ‘Keulse water’ een naam die je niet heel vaak meer ziet.

Maar al die namen, komt het uiteindelijk niet op hetzelfde neer? Het antwoord is neen. Iedere geur is anders, maar er is ook een groot verschil tussen de verschillende geurwaters. Een parfum is bijvoorbeeld altijd het sterkst en daarmee ook het duurst. Eau de parfum en eau de toilette zijn minder geurig en daarmee vaak ook wat betaalbaarder.