Handcrème

Populaire filters
137 artikelen weergegeven
infoGesponsord
Ga verder in de carouselGa terug in de carousel

Zachte, gezonde en verzorgde handen met de juiste handcrème

We gebruiken onze handen voor al onze bezigheden, zonder dat we het eigenlijk echt beseffen. Maar jammer genoeg zorgen we niet altijd zo goed voor onze handen als we echt zouden moeten. Of we nu typen, autorijden of koken, onze handen zijn er altijd voor ons. Omwille van die dagelijkse blootstelling aan verschillende temperaturen en handelingen, is het belangrijk om perfect voor je handen te zorgen, zoals zij al die jaren al voor ons hebben gezorgd. Smeer je handen daarom in met een voortreffelijke, heerlijk geurende en zachte handcrème die je op zalando.be vindt. Onze merken leveren niet alleen producten van hoogstaande kwaliteit waarmee je je handen optimaal kunt verzorgen, maar ook crèmes die voor een groene wereld zorgen door de duurzame ingrediënten die ze bevatten.

Voorkom huidproblemen met een handcrème aangepast aan jouw huid

Elke huid is uniek. Jij hebt misschien een droge huid, terwijl je beste vriendin een gevoelige huid heeft, of omgekeerd. Het is dan ook belangrijk om de juiste handcrème te kopen die perfect bij jouw huid past. Heb je een droge huid? Ga dan voor een minder geconcentreerde en diepgaande crème. De lotion moet immers oppervlakkige beschadigingen herstellen en je huid opnieuw gezond maken. Kies daarom voor producten die het label ‘herstellend’ dragen.

Heb je eerder een gepigmenteerde huid, dan is een zalf met antioxidanten, die vroegtijdige veroudering en leeftijdsgebonden pigmentvlekken voorkomen, iets voor jou. Een gevoelige huid kan dan weer geïrriteerd geraken als de foute handcrème gebruikt wordt. In dat geval ga je het best voor producten met een neutrale pH-waarde. Bezige bijen kunnen ook te maken krijgen met een vermoeide huid. Smeer dan je handen elke dag in met een verzorgingsproduct dat sesamolie en natuurlijke sheaboter bevat. Dankzij het ruime aanbod van verschillende merken op zalando.be haal je altijd het juiste middel boven. En nog een pluspunt, veel van onze producten hebben hemelse geuren zoals limoen, honing of sinaasappel.

Zorg voor een gezondere huid, en ook voor een betere wereld

Als je een handcrème koopt bij Zalando, dan kan je niet alleen een product in huis halen dat op de beste manier voor je huid zorgt, maar ook voor de planeet. Een aantal merken in ons aanbod maken namelijk gebruik van duurzame ingrediënten voor de samenstelling van hun producten . Als de producten het label ‘natuurlijk’ dragen, dan kun je er zeker van zijn dat minimaal 95% van de ingrediënten afkomstig is van planten, micro-organismen, dieren of mineralen. Sommige van onze handcrèmes zijn ook biologisch, wat betekent dat ze gemaakt zijn met ingrediënten waarvan ten minste 50% afkomstig is van wildoogst of van biologische landbouw. En we zorgen er steeds voor dat de merken en hun producten gecertificeerd worden volgens een onafhankelijke norm. Of je nu gaat voor een zalfje , spray of een andere vorm van handcrème, door te kiezen uit ons duurzaam aanbod haal je altijd de perfecte verzorging voor je handen in huis, en maak je de planeet tegelijk een tikkeltje groener.