Filter1

Bimba Y Lola
Catalogus

201 artikelen weergegeven

Bimba Y Lola, Spaanse mode

Mag het wat opvallen? Bimba Y Lola springt eruit. Modieuze kledij en accessoires met veel details, gedurfde kleuren en aparte designs, daar draait het om bij dit hippe merk. Echt iets voor wie altijd zichzelf durft te zijn, voor wie niet bang is om op te vallen in het straatbeeld. Zet jezelf volop in the picture!

Spaanse mode is hot. Het Spaanse Bimba Y Lola werd in 2005 opgericht door de twee zussen María en Uxía Dominguez. Ondertussen openden ze al heel wat winkels over de hele wereld. Bimba Y Lola staat voor betrouwbare kwaliteit, die toch betaalbaar blijft.

Kledij en accessoires om mee gezien te worden

Op zoek naar een frisse zomerjurk met een aparte print of een zakelijke broek met een edgy look? Of naar een T-shirt of rok die op het eerste zicht tot de basisstukken in je kleerkast lijkt te behoren, maar waar toch een hoek af is? Met de kledingstukken van Bimba Y Lola ga je in elk geval voor "eens iets anders".

Wil je je outfit eerder opfleuren met een in het oog springend accessoire, ook dan zit je hier zeker goed. Een handige portemonnee, schoudertas of shopper hoeft zeker niet saai te zijn, en ook de juwelen van Bimba Y Lola hebben iets frivools. Modieuze sandalen of felgekleurde sneakers zetten ook je voeten in the picture. Voor een speels accent werk je je look af met een bonte halsdoek.

Laat je persoonlijkheid stralen met Bimba Y Lola

Bimba Y Lola is er voor modeliefhebbers met persoonlijkheid. Laat die van jou stralen en bestel je favoriete kledij en accessoires gemakkelijk online. Ontdek de nieuwste stukken uit het assortiment of sla je slag in onze blijvers. Misschien vind je hier wel je nieuwe favoriete jurk aan een zacht prijsje?