Filter1

Blood Brother
Catalogus

63 artikelen weergegeven

Wanneer 'gewoontjes' een woord is dat niet bij u past, doet Blood Brother dat vast en zeker wel. Deze opmerkelijke kledingcollectie straalt individualiteit en karakter uit. Prachtige prints die niet alleen gevat zijn maar ook een tikkeltje brutaliteit onthullen zijn eyecatchers van formaat. Blood Brother houdt van mensen als u want dit is echt geen kledinglijn voor watjes. De ontwerpers kozen hoofdzakelijk voor zwart en wit maar lardeerden deze reeks met hippe en levendige kleuren. Pas in 2011 opgericht maar inmiddels wereldwijd befaamd zijn de Britse oprichters uit de modestad Londen er in geslaagd een platform te bieden aan mensen uit de muziek- en filmwereld, de moderne kunst en fotografie en degenen die zich daarmee kunnen identificeren.

Blood Brother, apart en gedurfd

Welk figuur u ook heeft, de pasvorm lijkt alsof het maatwerk is. Of u kiest voor een t-shirt, jeans of trainingsbroek, u zult steeds het gevoel hebben dat dit kledingstuk speciaal voor jou gemaakt werd. U heeft onbeperkte bewegingsvrijheid door de deugdelijke stoffen die werden gebruikt om deze kleding te vervaardigen; gedegen katoen, sterk polyacryl en het ijzersterke en vormvaste polyester. U heeft uw keuze reeds gemaakt wanneer u Blood Brother opmerkte, u hoeft enkel nog dàt stuk uit te kiezen wat het best bij uw persoonlijkheid past, meer hoeft u niet te doen. De betrouwbaarheid van Zalando en het vakmanschap van Blood Brother staan garant voor de beste beslissing die u kunt nemen.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.