Filter1

Carin Wester
Catalogus

202 artikelen weergegeven

Zowel mannen als vrouwen hebben het vandaag niet gemakkelijk: duizenden merken bieden vrouwen- en mannenkleding aan. De juiste collectie uit deze massa kunnen kiezen is dan ook een kunst. Carin Wester is een Zweeds merk dat sinds 2003 zowel vrouwen- als mannenkleding aanbiedt. Ondertussen is dit luxemerk al verschillende keren in binnen- en in buitenland in de prijzen gevallen. Deze collectie onderscheidt zich door een stevige Scandinavische kwaliteit, een zorgvuldige afwerking en eenvoudige kleuren. U kunt dankzij de Carin Wester collectie een volledige kledingkast vullen met luxekleding. Maar ook mooie accessoires behoren tot dit unieke gamma.

Carin Wester, vrouwen worden dames en mannen worden heren

Voor dames zijn er in deze collectie prachtig afgewerkte jurken, rokken, broeken en bloezen. Maar ook de schoenen en tassen kunnen van u meer maken dan een gewone vrouw of man. De collectie voor heren bestaat niet uit grove of ultramannelijke kleding maar wel uit fijn afgewerkte stukken met oog voor ieder detail. Zo zijn er shorts, broeken, pullovers, jassen, overhemden en shirts. En ook de mannencollectie heeft heel wat meer te bieden dan alleen maar kleding: schoenen en sjaals die perfect aansluiten op de andere artikels van Carin Wester. Alle stukken van dit luxemerk stralen een prachtige eenvoud uit die alleen op luxekleding kan wijzen. Ontdekt u op Zalando dit Zweeds luxemerk en wie weet mag u zich binnenkort kleden met één van deze verfijnde stukken.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.