Dames
Kinderen

Catalogus van CEP

Filter
 • Maat
 • Merk
 • Prijs
  1 items
  |Sorteren op:

  Sporten is gezond, en dat gaan we zeker niet ontkennen. Alleen kunnen tijdens het sporten vervelende kwaaltjes de kop opsteken, die u de zin ontnemen door te gaan. Laat u voortaan niet meer van de wijs brengen en kies voor de collectie van CEP . Dit Duitse merk trekt zich al sinds 1951 het lot aan van sporters die kampen met allerlei kwalen en daar preventief mee willen omgaan. Op deze manier kunt u volledig voor uw sport gaan. Kies uit de collectie sportsokken voor een comfortabel gevoel tijdens het sporten. Dankzij de speciale microfiber-technology geniet u van een perfect draagcomfort. Speciale drukpunten zorgen ervoor dat uw voet ontlast wordt en u minder snel last zal hebben van pijntjes. De sokken zijn ademend en voorzien van speciale zilver-ionen die geurvorming tegengaan. Kies uit een ruime collectie compressiesokken van CEP voor zowel mannen als vrouwen op Zalando.be.

  Sportsokken voor optimale prestaties

  De collectie van CEP richt zich op actieve sporters in eender welke sport. Bent u een actief fietser? Kies dan voor een speciaal compressiepak, die de bloedsomloop zal stimuleren. Op die manier worden afvalstoffen sneller en accurater afgevoerd waardoor u de vermoeidheid minder snel zal voelen. Of opteer voor een nauw aansluitende panty voor hetzelfde effect op de bovenbenen. Ook als triatleet doet u onmiskenbaar uw voordeel met de collectie van CEP . Doordat u vaak uren intensief aan het sporten bent, is actieve recuperatie tijdens het sporten een absolute must. En dat kan perfect met de sport- en compressiesokken van CEP! Ontdek snel wat dit Duitse label nog meer voor u betekenen kan op Zalando.be.

  Klantenvoordeel

  Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

  Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

  Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.