Mode

Populaire filters
286 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

De originaliteit van CLOSED is een uitgemaakte zaak

Wat hebben een modeblogger uit Kopenhagen, een ontwerper uit Moskou en een milieuactivist uit Hongkong met elkaar gemeen? Ze dragen de iconische CLOSED jeans. Franse vindingrijkheid, Italiaanse ambacht en Duitse traditie vinden elkaar in een merk met unieke collecties, dat wereldwijd fans heeft. Fijne kleding voor mensen die een actief, creatief en innovatief leven leiden. Moderne wollen mantels, stijlvolle blouses in een briljante snit, minimalistische T-shirts en verfijnde accessoires zijn perfect in balans.

CLOSED voor creativiteit en innovatie

CLOSED introduceerde de X-pocket jeans eind jaren zeventig. Dit unieke ontwerp is wegens succes herhaald, maar zal voor de die hard fans nooit uit hun kast verdwenen zijn. Dit is een jeansbroek om te koesteren. Door de zakken te draaien in een hoek van 33 graden ontstaat de unieke kruisvormige look. Deze doorlopende inspiratie voor denim design vind je terug in verschillende vormen. CLOSED X herken je aan het handgestikte label en de schaarprint op de pedal pusher jeans. De buitenste zoom is driedubbel gestikt, een slijtvast en stijlvol detail. Draag denim met zachte tops of een droom van een gebreide trui. De esthetiek en kwaliteit duwen elkaar tot nieuwe hoogten.

CLOSED voor cool denim en duurzaam design

Gestreepte patchwork broeken, pakken in bijzondere silhouetten, hemden met Mao kragen, simpele beanies in de beste materialen, CLOSED is een verrassend merk dat je blijft intrigeren. De kleding is een klasse apart in kwaliteit en de accessoires geven precies die geraffineerde details die een outfit iets subtiels extra’s geven. Korte werkjeans in een lichte indigo wassing, losse modellen in een 100% katoenen rauwe denim, dit is het werk van jeansspecialisten. Karakteristieke denim draag je met breiwerk in luxe cashmere, blouses in zacht zijde en de beste katoenen basics. Vooruitstrevend in design, perfect in pasvorm en in een tijdloos kleurenpalet. Met een transparante, duurzame aanpak wordt er ook hard gewerkt aan het verlagen van de milieu impact, samen met alle partners.