Mode

475 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Waan je in New York met de accessoires van Coach

New Yorkers staan bekend om hun zelfvertrouwen en hun stijl. En The Big Apple is de stad waar topontwerpers heengaan om inspiratie op te doen. Wil jij ook de New Yorker in jezelf laten zien? Het assortiment van Coach is de eerste stap.

Synoniem voor authentieke New Yorkse klasse en stijl

Coach begon in 1941 als een familiebedrijf met een zestal ambachtslieden in een atelier in New York. Het idee was om van het beste Amerikaanse leer moderne handtassen, schoenen en accessoires te creëren om de klassieke New Yorkse stijl uit te dragen. En dat is gelukt, want vandaag de dag wordt het merk meteen geassocieerd met New Yorkse klasse. 

Tegenwoordig maakt Coach schoenen, kleding, tassen en andere accessoires voor mannen en vrouwen. De principes zijn nog hetzelfde. Moderne, strakke ontwerpen, functionele producten in een klassieke stijl.

New York staat altijd centraal. De mensen, cultuur, muziek, smaken en geuren van de metropool vormen de belangrijkste inspiratiebronnen bij het ontwerpen van de producten. Authenticiteit en innovatie, daar gaat het om. Coach biedt een compleet assortiment met stijlvolle en functionele accessoires voor de drukke moderne man of vrouw.

New York voor vrouwen: als je accessoires maar kloppen

In New York is het trottoir de catwalk. Even gauw in een paar afgetrapte gympen en een slobbertrui een pak melk halen is er niet bij. Het mag er dan uitzien alsof je geen moeite hebt gedaan, je kleding is tot in de kleinste details gepland. Je weet tenslotte nooit waar de paparazzi op de loer liggen. New York is mensen kijken én gezien worden. 

Bij New Yorkse vrouwen draait het allemaal om de accessoires. Vooral de schoenen en de handtas zijn belangrijk. Met de juiste accessoires introduceer je kleur en straal je zelfvertrouwen en individualiteit uit. Voor authentieke New Yorkse accessoires ben je bij Coach aan het juiste adres. 

Voor welke handtas kies je? Denk eerst eens na over de maat. Voor kantoor heb je waarschijnlijk een grotere tas nodig dan voor een avondje op Broadway. Zorg dat alles er goed inpast. Een volgepropte tas is nooit trendy. Kies dan liever voor een maatje groter. En maak je handtas helemaal van jou met een kleurig sjaaltje of een mooi bedeltje.   

Als echte New Yorker trek je uiteraard niet zomaar een paar schoenen aan. Op de kantoorvloer of in die trendy club wil je natuurlijke je speciale hakken aan. Dat wil niet zeggen dat je niet een paar ballerina’s in je handtas kunt steken, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je hak in een putdeksel blijft steken onderweg naar het metrostation.  

Mannelijke stijl met zelfvertrouwen en individualiteit

Haast onmisbaar in de kledingkast van de New Yorkse man zijn een paar trendy sportschoenen, een goed passende spijkerbroek en een leren jasje. Dat maakt hij af met een zonnebril, een mooi horloge en een honkbalpet. 

Maar dat wil niet zeggen dat alle mannen er hetzelfde uitzien. Net als bij de dames zijn individualiteit en zelfvertrouwen de sleutelwoorden. Coach helpt je om dat te bereiken. Met een T-shirt met print bijvoorbeeld: hét kledingstuk om jezelf uit te drukken. Vergeet ook niet een hoodie voor de dagen waarop het een beetje kouder is. 

Ook voor mannen zijn accessoires belangrijk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een mooie leren portefeuille. En de dagen dat mannen al hun spullen maar in hun zakken moesten meezeulen zijn gelukkig ook voorbij. Een leren rugzak is niet alleen trendy maar ook praktisch. Een heuptasje schuin over de borst is een trendy keuze als je minder spullen bij je hebt.