Filter1

44 artikelen weergegeven

Mode is belangrijk de dag van vandaag. Men hecht meer waarde aan een goede uitstraling. Cross is een merk dat hier zeker niet onderdoet. Het beschikt over een ruim aanbod aan kleren die uw unieke look versterken. Houdt u van een sportieve stijl? Dan is dit het merk dat u zoekt. De kledij is niet overdreven sportief en is perfect voor het dagelijkse leven. Bovendien wordt bij het maken van de modellen vooral gekeken naar comfort en kwaliteit. De kleren vormen zich perfect rond je lichaam en garanderen duurzaamheid. Zowel mannen als vrouwen zullen zich optimaal voelen in Cross. De kleren zitten heel goed en hebben een hoge esthetische waarde. Het merk verbindt stijl volledig met kwaliteit. Versterk dus uw uitstraling en kijk eens in ons ruime assortiment. U zal zich optimaal voelen in een outfit van Cross die volledig bij u past.

Cross, een veelzijdig merk voor iedereen

Dit is een veelzijdig merk; u kan ermee door het dagelijkse leven gaan, een leuk avondje uit met vrienden beleven of gewoon thuis dragen. Voorts beschikt Cross ook over modellen die eerder bij formele gebeurtenissen kunnen gedragen worden. Kortom, Cross past bij verschillende persoonlijkheden en gelegenheden. Bovendien geniet u bij Zalando van gratis verzending en retour. Uw bestelling wordt al binnen de 4 à 5 dagen thuis geleverd. Zalando beschikt ook over veel meer dan kledij alleen. U vindt er accessoires, sportartikelen, kledij voor klein en groot en nog veel meer. Neem dus zeker een kijkje op Zalando en ontdek een wondere modewereld.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.