accountaccountbagbagzalando logomenu

Gratis klantendienst

gratis verzending en retour

veilige betaling

Damesartikelenvan Topshop

Zie nieuwe items van dit merk in je tijdlijn
+ Opgeslagen! Je krijgt nu nieuwe items van dit merk te zien in je tijdlijn
Merk
m
Kleur
2492 artikelen

Outfit of the day

Aurélie van LoveLiveLoveFashion stelt haar Topshop-look voor

Shop top in Topshop
Augustus 2016
Topshop
Aurélie Van Houte

Topshop is zo’n merk waarbij je altijd terecht kan voor hippe statement pieces en mooie basics zonder dat je voor de rest van de maand droge toast moet eten. Als je graag bij de eerste bent om een nieuwe leuke trend uit te proberen, of als een iets gewaagder stuk je niet afschrikt, dan is Topshop je go-to brand.

Deze groene broek was liefde op het eerste gezicht. Comfortabel, luchtig en desondanks het wat weg heeft van een joggingbroek kan het in combinatie met de juiste items, een toffe hippe office look of shopping outfit worden. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke print van deze Topshop-broek. Kortom, never a dull moment als je deze broek in de mix gooit.

Omdat een statement piece alle aandacht verdient, koos ik ervoor om deze smaragd groene broek met een simpel elegant wit topje te combineren en leuke basic sneakers. Een grote handtas maakt het plaatje compleet — perfect om je laptop, lunch of koopjes in kwijt te kunnen. Topshop combineert classics en trendy must haves met elkaar. Topshop = een rasechte topper in modeland.