Jassen voor dames

Populaire filters
33 artikelen weergegeven

Napapjiri jassen voor dames - gemaakt voor avontuur

Het Italiaanse premium-casual merk Napapjiri werd populair met betrouwbare rugtassen en outdoorkleding. De outdoorjassen voor dames zijn ontworpen met Italiaanse klasse en Scandinavische betrouwbaarheid en beschermen je stijlvol bij nat weer. Geniet van maximale bewegingsvrijheid dankzij lichtgewicht materialen, die je ook nog eens warm en droog houden. De jacks voor dames van Napapijri zijn onmisbaar voor modeliefhebbers die graag buiten zijn.

De balans tussen functionele kleding en stijlvolle designs en het gebruik van innovatieve materialen maakt Napapjiri geliefd bij zowel fashionista’s als outdoorliefhebbers. In de online collectie bij Zalando vind je sportieve Napapjiri jassen voor dames met functionele kwaliteiten die je beschermen tegen weer en wind. Ideaal voor een wandeling in de natuur of wanneer je de stad in gaat.

Napapjiri heeft damesjacks met stijl

Bij Zalando vind je een veelzijdig aanbod Napapjiri damesjacks die niet misstaan in de stad, in de bossen of op de pistes. De moderne elementen en het herkenbare logo geven de regen- en windjacks een iconische look. In de Napapjiri jacks ga je zorgeloos de deur uit en kun je in stijl genieten van lange wandelingen of sportieve activiteiten in de natuur.

Laat je liefde voor outdoor zien met het Napapjiri logo op de voorzijde. In een grote buidelzak kun jij je telefoon en belangrijke spulletjes kwijt zodat je je handen vrij hebt terwijl je in beweging bent. Voor een sportieve look combineer je de Napapijri jassen moeiteloos met een wijde broek en comfortabele sneakers.

Shop duurzaam

Shop de bekende jassen van het outdoormerk in je favoriete kleur en stijl je look af met bijpassende accessoires. Wij geloven net zoals Napapjiri dat duurzaamheid staat voor creativiteit. Het merk wil verspilling tegengaan en in de collectie vind je dan ook volledig recyclebare jacks. Daarnaast zijn de damesjacks bont- en donsvrij en blijf je dankzij de Thermo-Fibre™ isolatie heerlijk warm.