Laarzen voor dames

Populaire filters
55 artikelen weergegeven

De elegante Aigle laarzen voor dames

Een van de eerste dingen waaraan je de elegante Aigle laarzen voor dames herkend is waarschijnlijk het silhouet. De overgang van de voet naar de schacht heeft een specifieke glooiing, die ook bijdraagt aan een comfortabele pasvorm. Match het met een van deze regenjassen en laat de regen maar komen.

De klassieke kleuren voor Aigle laarzen voor dames liggen in het donkere palet. Denk aan olijfgroen, marineblauw of zwart. Maar de stijlevolutie heeft ervoor gezorgd dat je veel meer keuze hebt in rubberen laarzen. Kies je favoriete kleur of pak een print.

Aigle laarzen voor dames die gevoerd zijn

Aigle laarzen voor dames die gevoerd zijn houden je voeten droog en warm. Meestal zie je al aan de laars dat hij extra isolatie biedt, want de voering is als een extra designaccent om de schacht geslagen. Maar let toch op de omschrijving of je met een lichte of een extra warme voering te maken hebt.

De look van Aigle laarzen voor dames die gevoerd zijn varieert van de traditionele rubberen laars, mat en met ingetogen kleuren, tot meer moderne uitvoeringen in glanzend zwart. Dan zijn er nog de wat stoerdere modellen die passen in een outdoorlook. Ze staan allemaal goed onder skinny jeans.

De warmste Aigle laarzen voor dames zijn Aigle snowboots

Wil je echt zeker weten dat je met het slechtste weer toch met warme voeten overkomt, dan ga je voor Aigle snowboots. De extra warme voering geeft warmte en comfort. De profielzool zorgt ervoor dat je niet uitglijdt in sneeuw of modder. Match het met een van deze winterjassen.

Aigle laarzen voor dames vind je in een geschikte vorm voor alle seizoenen. Naast de modellen, waarbij je kan kiezen tussen stoerder of meer strak en urban, let je op de details. Zo helpen handige lipjes aan de achterkant je de lagere laarzen makkelijk aan en uit te doen.

De meerdere doelen van Aigle regenlaarzen voor dames

Aigle regenlaarzen voor dames worden verdeeld in items voor in de tuin, voor in de stad of professioneel. Materialen zijn duurzaam, zowel in de zin van slijtvast als de mogelijkheid te kiezen voor gerecycleerde materialen.

Je vindt laarzen ter hoogte van je enkel, het midden van je kuit of tot net onder je knie. Het meest iconische model onder de Aigle regenlaarzen voor dames zijn de middenhoge exemplaren met de dubbele witte streep. Staat goed onder een parka, maar wil je spelen met stijlen, ga dan voor een van deze trenchcoats.