Sneakers voor dames

Populaire filters
111 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Veja sneakers voor dames die van eerlijke en duurzame schoenen houden

Heb jij de toffe Veja sneakers voor dames al ontdekt? Binnen de collectie van dit merk vind je enkel sneakers die op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd. Duurzaamheid is een hot topic en daarmee de sneakers voor dames van Veja dus ook!

De filosofie van dit merk is al bijzonder nobel en zo zit dat met de totstandkoming van dit merk ook. De Franse oprichters vonden de omstandigheden in Chinese fabrieken zo erbarmelijk dat het hun missie werd dit anders aan te pakken. En omdat ze groot liefhebbers van sneakers waren, wilden ze de productie van sneakers verduurzamen. Een merk om van te houden, was geboren.

Veja is een merk dat gelooft in goede verkoopcijfers zonder geld uit te geven aan advertenties. Dit geld dat bespaard wordt, kan gestoken worden in een duurzaam productieproces. De liefde voor kwaliteit en duurzaamheid zie je niet alleen terug in de Veja sneakers voor dames, die voel je.

De herkenbare stijl van Veja

Minimalisme, zonder al teveel opschmuck waarbij de liefhebbers duurzaamheid ook een warm hart toedragen, dat is de stijl van Veja. Wit en beige voeren de boventoon, met een vleugje kleur hier en daar.

Eenvoud maakt niet saai. Dit zie je dan ook moeiteloos terug in de modellen van Veja. Desondanks heeft het merk een heel herkenbare stijl waarmee het opvalt tussen de wirwar van sneakermerken.

Duurzaamheid en eerlijkheid gaan bij Veja heel goed samen met een hoog draagcomfort. De sneakers staan niet alleen heel mooi, maar lopen ook uitstekend.

Vegan sneakers van pure en eerlijke materialen

Een deel van de Veja sneakers voor dames zijn vegan modellen. Hierbij is de zool gemaakt van wild rubber, de schoen van katoen is geproduceerd zonder meststoffen en pesticiden en er is een eerlijke prijs bedongen voor de grondstoffen.

De vegan sneakers zijn ook gemaakt van op een plantaardige manier gelooid leer. Hierbij is men constant bezig nog duurzamer te produceren.

Veja sneakers voor dames laten zien dat duurzaam en eerlijk prachtig is op verschillende manieren. Laat je verrassen door de schitterende collectie.