Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.

Goooaaal! De tribune gaat uit zijn dak en iedereen draagt het truitje van het nationale team. Dames die achter het elftal van hun favoriete land staan, shoppen voetbalshirts met landen bij ons. We hebben een uitgebreide collectie met de kleuren van het nationale elftal van verschillende grootmachten in het voetbal. Dames die van sport houden mogen dat best laten zien. Vroeger werd voetbal bijna exclusief als mannen-activiteit beleefd, maar die tijd is lang voorbij. Dames staan nu ook voor de volle 100% achter de nationale elftallen. Girl power in het voetbal is sterker dan ooit. En reken maar dat de voetballers dat geweldig vinden. Ook de mannen achter die supporterende vrouwen zijn enthousiast. Jouw team rekent op je steun en bij het supporteren op de tribune of voor de televisie thuis zijn voetbalshirts die landen representeren echte sfeermakers. Of je nu sport beleeft in het gezin, met je partner of met vrienden op café, in de juiste fankledij scoor je zeker mee.

De juiste snit voor de grootste support

Voetbalshirts van verschillende landen zijn er nu ook in vrouwelijke modellen. Die sluiten mooi aan en accentueren de female shape. Ze zijn een leuk en origineel cadeau voor de supporterende dames in je vriendenkring of familie. Ook als vrijetijdskledij zijn voetbalshirts van landen populair geworden. Dat je sport belangrijk vindt, mag je laten zien. Op een skinny jeans of een casual chino komt zo'n voetbaltruitje voor vrouwen helemaal tot z'n recht. Ben je niet alleen naast het veld maar ook op het veld actief, dan kan je trouwens bij ons terecht voor je volledige sport uitrusting.