Daypacks heren

Populaire filters
644 artikelen weergegeven

Een daypack is de ideale partner voor korte wandelingen, fietstochten of zelfs toeristische uitstappen. Tijdens sportactiviteiten waarbij je verschillende uren na elkaar op een andere locatie bent is het steeds belangrijk om voldoende water en extra suikers op zak te hebben. Een daypack heeft daarvoor de perfecte afmetingen, en is ook nog eens uiterst comfortabel bij het dragen. Daardoor kan je ook zware dingen meenemen zonder echt last te krijgen van het gewicht. Bij Zalando hebben we een uitgebreide selectie aan daypacks in verschillende maten zodat sportieve heren steeds kunnen kiezen op basis van wat ze nodig hebben voor hun specifieke sport. Zo begint elke sportman goed voorbereid en uitgerust aan de uitdaging die voor hem ligt.

Daypacks en dagrugzakken voor elke sportieve heer

De daypacks voor heren bij Zalando zijn er in zeer veel uiteenlopende stijlen en merken. Zo willen we een modieus gamma verwezenlijken terwijl we bij elk artikel vasthouden aan onze strenge eisen op vlak van duurzaamheid en kwaliteit. Elke man heeft een voorkeur voor een specifiek model van rugzak, met of zonder print en kleur. De sluitingen en de hoeveelheid extra compartimenten hebben ook een invloed op de aantrekkelijkheid. Voor sommige atleten is het belangrijk om materiaal te kunnen verdelen over verschillende compartimenten. Andere sporters kiezen dan weer voor meer eenvoud zodat alles dicht bijeen gepakt kan worden. Bij Zalando vind je niet alleen het model dat je zoekt, maar ook nog eens in jouw stijl. Dat noemen wij een win-win.

Stop al je geliefkoosde benodigdheden in onze dagrugzakken voor heren

Ga je naar je werk of naar school en wil je je laptop, boeken en andere dierbare spullen gemakkelijk meenemen? Ben je eerder een sportieveling op zoek naar een kleine tas voor je fles water en andere sportaccessoires? Of trek je door de bergen en wil je campingbenodigdheden meedragen in een stevige en grote wandelrugzak? Snuister dan eens door het aanbod aan kwaliteitsvolle, standvastige en uitstekende dagrugzakken voor heren dat je bij Zalando terugvindt. Want of je nu op zoek bent naar een grote rugzak om heel wat spullen in mee te nemen of juist een kleine rugzak voor alleen je telefoon, portefeuille en sleutels, in deze uitgebreide catalogus vind je wellicht wat je zoekt. Onze daypacks voor heren komen altijd wel van pas, en daarom stellen we ze maar al te graag aan je voor.

Dagrugzakken voor heren zijn je metgezellen voor alle aangelegenheden

Vanaf het moment dat je een voet buiten zet, kan je eigenlijk een dagrugzak gebruiken. Voor onderweg naar je werk, om naar de fitness te gaan of gewoon om boodschappen te doen, je hebt altijd wel benodigdheden die je wilt opbergen in een handige rugzak. Ga je een balsport beoefenen zoals voetbal, basketbal of tennis? Dan wil je een rugzak die groot genoeg is voor je schoenen, outfit, en drinkbus, en misschien wil je er ook nog wel je tennisraket in kwijt. Toch mag de zak ook niet te groot zijn omdat je niet onnodig veel ruimte wilt dragen op je rug. Dankzij het strakke en compacte, maar nog steeds ruime design van de dagrugzakken kun je er al je sportbenodigdheden in kwijt zonder dat hij te lastig wordt om te dragen.

Wil je graag een rugzak voor tijdens het lopen, het skiën of voor op een trektocht? Ga dan voor een van onze waterbestendige rugzakken die je zelfs bij slecht weer op de beste manier helpt door je spullen droog te houden. En dankzij de verschillende borstriemen, schouderbanden en afneembare heupriemen kun je elke rugzak bovendien volledig aanpassen aan je lichaam.

De daypacks voor heren zorgen voor een gezond lichaam én groene wereld

Door de verschillende banden en riemen die je op jouw lichaam kan afstemmen en een gemiddeld rugzakgewicht van ongeveer 500 gram zorg je met deze daypacks voor heren goed voor je lichaam. Maar je kan er ook mee bijdragen tot een groenere wereld. Verschillende merken die je op zalando.be terugvindt, maken namelijk gebruik van duurzame materialen tijdens het vervaardigen van hun dagrugzakken. Zo zijn verscheidene daypacks gemaakt van gerecycleerd polyester waardoor er minder water, afval en energie verbruikt wordt tijdens het produceren ervan.

Ook zul je in deze collectie dagrugzakken terugvinden die het bluesign®-label dragen. Dit wil zeggen dat die prachtige daypacks ontwikkeld worden met bluesign®-gecertificeerde stoffen. Bluesign® zorgt ervoor dat items worden vervaardigd volgens een proper en veilig productieproces waarbij het gebruik van gevaarlijke chemicaliën achterwege gelaten wordt. Schaf je dus een daypack bij Zalando aan voor tijdens het sporten of pendelen, dan wordt je leven niet alleen een stuk gemakkelijker en lichter, maar de planeet ook wat groener.