Catalogus

Populaire filters
3 artikelen weergegeven

Doucal’s

Pure elegantie en vakmanschap, dat is Doucal’s. Dit luxe Italiaanse schoenenmerk voor heren straalt absolute klasse en kwaliteit uit. Het familiebedrijf, in 1973 opgericht door Marcio Giannini, produceerde in eerste instantie voornamelijk schoenen voor de elite. Later werd de stijl Brits en toegankelijker onder de invloed van de voorliefde en leerweg van Mario. De ongeëvenaarde Britse kwaliteit zie je nog steeds terug in de laatste modellen.

Doucal’s staat garant voor authentieke kwaliteit

De klassieke look van Doucal’s schoenen is door de jaren heen behouden gebleven. De creaties zijn uiteraard beïnvloed door de hedendaagse mode, maar de waarden en normen van Giannini vind je in elke creatie terug. Enkel de beste leersoorten zijn voor dit merk goed genoeg. Gecombineerd met uiterst secuur vakmanschap, zorg en aandacht, dat is waar Doucal’s nog altijd voor staat. Wanneer je kiest voor een paar schoenen van dit merk ben je er zeker van dat je voor pure klasse gaat.

Doucal’s geeft elke outfit een klassieke touch

Of je nou op zoek bent naar een paar klassieke veterschoenen voor bij een zakelijk pak of zelfs voor een bruiloft, bij Doucal’s vind je absoluut een paar dat bij jou past. Ook voor een paar moderne korte leren laarzen of chique suède instappers kun je bij Doucal’s terecht. De Italiaanse klasse in combinatie met het Britse vakmanschap maken dit merk uniek en onovertroffen.