Populaire filters
148 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Met Du Pareil au Même knallen de kleuren uit de kinderkleerkast

“Kindermode moet verrassen, veel vreugde en kleur brengen, en ze mag vooral niet te serieus zijn.” Einde van de jaren 70. De Franse theaterkostuumontwerper Simon Benharrous vindt dat de prêt-à-porter voor kinderen zo saai en zielloos is, dat hij zelf aan de slag gaat. De creatieve en ondernemende theatermaker opent een discountwinkel met kinderkledij en zet tegelijkertijd de eerste ontwerpen van een wel heel aparte kindercollectie op papier.

Zijn idee om kleurrijke en ludieke kinderkledij te creëren wordt de aanzet tot een nieuw kinderlabel met een uniek karakter en ironisch bedoelde merknaam, Du Pareil au Même, ook gekend als DPAM en vrij vertaald, “Het is allemaal hetzelfde”. De combinatie van een vrolijke, ongedwongen toon, bonte designs, degelijke materialen en afwerking en scherpe prijzen slaat meteen aan. Zestien jaar na de opening van de eerste kinderboetiek in Frankrijk volgen Italië, Spanje en Portugal.

Nu veroveren de knotsgekke T-shirts en kleurige kinderkleedjes van Du Pareil au Même kinderhartjes - en vanzelfsprekend ook de harten van de mama’s en papa’s - op zowat alle continenten. Op zalando.be hebben we een prachtige selectie van deze hebbedingetjes klaarliggen voor jouw baby, peuter, kind of prille tiener.

Du Pareil au Même, kindermode om van te glunderen

De kindercollectie van Du Pareil au Même is universeel, voor elke leeftijd en je vindt er iets voor iedere gelegenheid. Met elk stuk uit de collectie vul je de dag van je bengel, of dat nu een baby of een bijna-adolescent is, met bonte pret. Je lievelingen zien er niet alleen fantastisch uit, dankzij de comfortabele materialen en de uitstekende pasvormen van hun DPAM-outfit voelen ze zich zo vrij als een vogel.Of als een visje in het water? Een snelle blik op zalando.be volstaat immers om te zien dat deze collectie een vrolijke beestenboel is. En dat is eigenlijk vanzelfsprekend voor een kinderlabel dat de wereld bekijkt door de bril van onze kleine medemens. Want waar zijn peuters, kinderen en jonge tieners gek op? Auto’s, treinen, boten en dieren. Deze collectie kleedjes en shirts is een vrolijke kruising tussen een maf prentenboek over transport en een psychedelische dierentuin. Bij DPAM varen de boten ondersteboven, kijken chimpansees scheel en groeien er varens op de rug van de krokodillen. Niet te verwonderen dus dat je zoon of dochter telkens glundert met zo'n print op de buik! De kinderleggings, kleedjes en longsleeves zijn van topkwaliteit en kleurbestendig. Maak je dus geen zorgen wanneer het lievelingstruitje van je oogappel voor de zoveelste keer onder de choco zit. Zolang je de richtlijnen voor het wassen volgt, behouden de kevers en andere figuren die het mooie weer maken op de outfit van de kids perfect hun stralende kleuren.

Originele outfits, zowel voor zotte mutsen als voor stille waters

Houd je modebewuste kapoen niet echt van drukke, grote prints? Bij Du Pareil au Même beseffen ze dat elk kind speciaal is en vinden ze het belangrijk dat jonge klanten hun unieke persoonlijkheid kunnen uiten. Creativiteit en originaliteit hoeven niet altijd onmiddellijk in het oog te springen.

Daarom wordt er ook aan de iets minder uitbundige karakters gedacht en vind je in dit aanbod ook meer neutrale stukken zoals effen vestjes en kleedjes. Een grappig detail zoals een opgestikt visje dat uit een broekzak opduikt of een lachende miniregenboog zorgt voor een discrete knipoog. Of wat dacht je van een klassiek indigo jeanskleedje met een ingetogen, donkerblauwe tijgerprint?

Voor de zotte mutsen en sloebers zijn er longsleeves met oranje luipaarden en shirts met zebra’s en lovertjesstrepen. En de krokodillenpootjes die van onder dat te gekke T-shirt tevoorschijn komen, die zullen ze al helemaal fantastisch vinden. Zeg nu nog eens dat jouw kindertijd veel leuker was.