Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Zalando gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.Ik ga akkoord.

Voor een mooiere toekomst

Duurzame kinderkleding

Winkel alle producten

Onze certificaten

GOTS

Biokatoen

EU-ecolabel

NATURLEDER IVN-gecertificeerd

GOTS

Biokatoen

EU-ecolabel

NATURLEDER IVN-gecertificeerd

GOTS

Artikelen met het GOTS-certificaat bestaan voor minstens 70% uit organische vezels. Om dit label te krijgen, moeten alle vezels worden verbouwd en verwerkt volgens strenge criteria met betrekking tot milieu en toxicologie.
Ontdek meer

Droomprints

Van klassieke strepen tot geometrische vormen en abstracte patronen, ga voor een vrolijke look met de leukste prints voor kids.
Shop de trend

Goudgeel

"De kleur van dit seizoen? Goudgeel is de komende maanden niet te missen. Dit coole shirt met tijgerprint geeft dan ook zeker weten een gouden randje aan je outfit."""

Sofie Schutyser

Redactrice

Geliefde merken

Duurzame kinderkleding

Het wordt steeds vanzelfsprekender om bewust om te gaan met het milieu en de wereld om ons heen. Dit wil je jouw eigen kinderen ook graag meegeven en dat kan door ze uit te leggen waar groenten vandaan komen of dat de lampen in huis niet vanzelf branden, maar ook door ze duurzame kinderkleding te laten dragen.

Duurzame kleding voor kids is gemaakt op een mens- en milieuvriendelijke wijze zodat je weet dat het met de herkomst van je kinderkleding wel goed zit.

Ook dit proces is interessant om ze bij te leren: hoe komt kleding tot stand en welke processen gaan eraan vooraf voordat je het online of in de winkel koopt? Zo geven we onze kleintjes bewustzijn mee en hopen we dat ze die vragen ook later kunnen toepassen op andere onderwerpen in het leven.

Duurzame kinderkleding past bij het ontwikkelen van bewustwording

Conscious of organic kinderkleding is niet alleen op een prettige manier tot stand gekomen, maar de designs van ecologische kinderkleding zijn ook prachtig! Je merkt dat het hand in hand gaat: bewust produceren, het gebruik van mooie materialen en goed doordachte ontwerpen. Merken die zich bezighouden met hoe hun product tot stand komt, geven ook meer om pasvorm en kwaliteit. Steeds meer merken gaan volledig organisch produceren of ontwikkelen in elk geval een duurzame lijn binnen het assortiment.

Tijdloze en unisex ontwerpen

Zo kan het van broer naar zus naar nicht naar neef en geef je een mooi kledingstuk een extra lang leven. Shop duurzame kleding voor kinderen zoals broekjes, T-shirts, truien, vesten en jurkjes online en geef jouw kinderen niet alleen de mooiste, maar ook de meest verantwoorde kleding.

Verberg