129 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Stap binnen in de kleurrijke wereld van Fabienne Chapot

Je haalt het meeste uit het leven wanneer je zelf de handen aan het stuur hebt. Wanneer je zelf kiest wat je draagt. De kleding van Fabienne Chapot begrijpt dat de kracht van de vrouw ligt in haar vrouwelijkheid. Elegante silhouetten, gewaagde prints en losvallende stoffen komen samen in zelfbewuste collecties: een heuse schatkamer voor de vrouw met een individuele stijl. 

Wees jezelf en durf te dragen: jij bent de kleren die je aanhebt

De kleren van Fabienne Chapot zijn voor de vrouw die weet wat ze wil. Voor wie het leven een avontuur is. Voor de vrouw die zich comfortabel wil voelen en tegelijkertijd wil laten zien waar ze voor staat. De vrouw van nu, en de vrouw van morgen.

Op ieder moment van de dag, voor iedere gelegenheid, wie je ook tot je gezelschap wil rekenen: je uitstraling is iets dat niemand kan afpakken. Onlosmakelijk verbonden met je identiteit, met je karakter én met de kleren die je draagt. Iedereen voegt een eigen kleur toe aan haar omgeving. Het aandurven om die kleuren aan de wereld te tonen is echter iets anders. Ongeacht het seizoen, ongeacht je leeftijd of de gelegenheid, Fabienne Chapot zorgt ervoor dat je goed in je vel zit en niet bang bent om lef te tonen. En dat je dat naar anderen uitstraalt. Met de overtuiging en de schoonheid die daarbij hoort. 

Patronen in krachtige kleuren vormen het hart van de collectie van Fabienne Chapot. Van een eenvoudige maar elegante blousejurk tot bijpassende broeken en bloesjes tot sjaals en handtasjes. Met deze kleren laat je zien dat je je niet laat beteugelen door grijstinten. Je laat zien dat je staat voor wie je bent.

Een zelfbewuste look voor iedere gelegenheid

Wie haar collecties bekijkt, ziet kracht. Fabienne Chapot combineert kleuren en patronen op een manier die niet vanzelfsprekend is. Print op print overdreven? Niks daarvan. Als jij vindt dat het klopt, dan klopt het.

In de kleren van deze Nederlandse modeontwerpster met Franse roots voel je je als een kameleon. Dankzij de comfortabele stoffen, de prettig zittende broeken en wijde jurken is het heerlijke kleding voor thuis op de bank, terwijl de strakke patronen zich ook lenen voor formelere gelegenheden. De sprekende kleuren zijn perfect om een avondje mee uit te gaan, maar wie belet je om broekpakken of overhemdbloesjes op je werk te dragen? 

Laat je creativiteit de vrije loop en verwerk verschillende prints in je kantooroutfits. Een lange rok met tijgerprint geeft je uitstraling extra attitude, en kun je combineren met bijvoorbeeld een geruite bloes. Met een opvallende hoed of tas maak je je look helemaal af. Zin in iets simpelers? Kies dan voor een vrolijke jurk, of combineer een neutrale broek met een effen top in een contrasterende kleur.

Geïnspireerd door de natuur om je heen

Naast strakke patronen, vormt ook de natuur een belangrijke bron van inspiratie. En dat zie je terug in het kleurenpalet.

Van kersen- tot tijgerprint en groene bladeren op zachtroze, als een Japanse kimono: de natuur toont zich op haar mooist. Ze zorgt ervoor dat je jouw eigen natuur en uitstraling kunt laten zien. Een sterke vrouw, die positief in het leven staat en niet bang is om te laten zien wat ze in huis heeft. Die de kleren draagt die ze wil dragen. In de kleuren die daarbij horen, volgens de patronen die ze zelf kiest. 

Kleur eens buiten de lijntjes. Kies voor jezelf. Kies voor het avontuur, op ieder moment van de dag. In de verrassende stukken van Fabienne Chapot krijg je dat moeiteloos voor elkaar.