Cyberweek bij Zalando

Wat is het?
Cyberweek is een week vol deals met hoge kortingen in aanloop naar Black Friday.

Op welke artikelen zit er korting?
Dat is een verrassing! Om je zoveel mogelijk kortingen te geven, gaan er elke dag andere items in de sale.

Volg de Cyberweek-link op onze startpagina om alle items te bekijken die die dag zijn afgeprijsd. Let op de Cyberweek-vlag die op afgeprijsde artikelen wordt weergegeven. Mis dit niet!

Heb ik een speciale code nodig?
Nee. Alle artikelen zijn al afgeprijsd, zodat je gemakkelijk kan zien hoeveel je bespaart. Je hoeft enkel de items toe te voegen aan je winkelmandje.

Is er nog iets dat ik moet weten?
Iedereen houdt van kortingen, daarom verwachten we een groot aantal bestellingen gedurende deze dagen. Blijf alsjeblieft geduldig als onze website iets trager werkt dan normaal.
Hoewel we er alles aan zullen doen om je bestelling op tijd te bezorgen, kunnen de leveringen vertraging oplopen. Houd hier alsjeblieft rekening mee.

Aanbiedingen en beschikbaarheid kunnen tussentijds gewijzigd worden. We zullen de hele week nieuwe aanbiedingen toevoegen, dus houd onze startpagina in de gaten voor de nieuwste en beste deals.

Let op! Vanwege het grote aantal bestellingen kunnen kortingsartikelen en maten snel uitverkocht raken. Weg is weg! Omdat onze Cyberdeals elke dag veranderen, kan de prijs van een item ook veranderen, afhankelijk van beschikbaarheid en het tijdstip.


Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.