Betalen met kredietkaart

Bij ons kan je ook gemakkelijk en veilig betalen met een kredietkaart. 

Wij accepteren Master Card, Visa en American Express. Om te betalen met kredietkaart doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

  1. Selecteer het type kaart en vul je kaartgegevens in

Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'

  1. Nadat je op 'Verzend bestelling' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
  2. In sommige gevallen wordt je doorgestuurd naar de betaalomgeving van je bank waar je met jouw Digipass / kaartlezer betaalt
  3. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging en wordt het bedrag van je kredietkaart gecrediteerd

Je kredietkaartgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een kredietkaartbij Zalando veilig. Meer informatie over veiligheid bij het betalen bij Zalando vind je onder Veiligheid.

Na de eerste aankoop met jouw kredietkaart worden je kredietkaartgegevens op een beveiligde omgeving bewaard zodat je deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te voeren. Wil je deze gegevens verwijderen? Log dan in op ‘Mijn zalando’ en klik op ‘Mijn betaalwijzen’ in het menu aan de linkerkant. Nu kan je klikken op ‘kredietkaartgegevens verwijderen’ (zie onderstaand screenshot).

  1. toegang tot jouw betaalwijzen
  2. jouw kredietkaartgegevens verwijderen

Buitenlandse kredietkaartIndien

Wanneer je betaalt met een buitenlandse kredietkaart, behoudt Zalando zich het recht voor om je transactie via 3D-Secure of 3DS te voltooien. 3D-Secure is een extra beveiliging voor online betalingen via Visa en MasterCard, of via je BNP Paribas Fortis bankkaart. Let op: Het kan voorkomen dat je niet wordt doorgelinkt naar 3DS, dan zal het niet mogelijk zijn om met een buitenlandse kredietkaart te betalen.


Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.