Betalen met PayPal

Bij ons kan je ook via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kan je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kan je inloggen met jouw gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Zodra je jouw bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van jouw PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloop je vanaf het punt waar je jouw betaalwijze kiest de volgende stappen:

  1. Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
  2. Nadat je op 'Bevestigen en doorgaan naar PayPal' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
  3. Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
  4. Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar de Zalando website waar je een bevestiging van de betaling ziet
  5. Nadat wij je betaling hebben ontvangen (dit duurt meestal maar een paar minuten) versturen wij de goederen
  6. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uren de tijd om de betaling af te ronden. Als drie uren verstreken zijn, is betalen helaas niet meer mogelijk. Je bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account of je bankrekening. Je kan dit zelf regelen via de PayPal website.

Neem contact met ons op: