Betalen na ontvangst

Bij de optie betalen na ontvangst heb je 14 dagen vanaf de verzenddatum van je bestelling om de artikelen die je wenst te houden te betalen. Zo kun je eerst bepalen of je de complete bestelling wilt houden of deze (gedeeltelijk) wilt retourneren.

Als je binnen de betalingstermijn van 14 dagen besluit om artikelen te retourneren, hoef je enkel de artikelen te betalen die je houdt. Als je pas na deze 14 dagen besluit om iets te retourneren verzoeken wij je om de volledige factuur te betalen. Nadat wij je retourzending ontvangen hebben storten wij het teveel betaalde bedrag terug op je rekening.

De betaling dient doorgevoerd te worden via een overschrijving per acceptgiro of bijvoorbeeld via internetbankieren. 

Meld je aan om je openstaande bedragen te zien

Bankgegevens van Zalando 

Let er alsjeblieft op om bij het overschrijven het 14-cijferige bestelnummer in de vrije mededeling of als betalingskenmerk te vermelden.

  • Begunstigde: Zalando SE
  • Rekeningnummer: 179 6310767 68
  • Bank: Commerzbank
  • IBAN: BE 82 1796 3107 6768
  • BIC: COBABEBX

Betalen na ontvangst niet altijd mogelijk

Bij iedere bestelling wordt, op basis van een veelvoud aan factoren, bepaald of je gebruik kan maken van de optie om na ontvangst te betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met je order- en betaalhistorie. Het kan daarom voorkomen dat je niet altijd gebruik kan maken van betalen na ontvangst, ook wanneer dit bij eerdere orders wel het geval was. Wij behouden ons het recht voor om betaling na ontvangst niet in alle gevallen aan te bieden. In dat geval kun je gebruikmaken van één van de andere betaalwijzen die wij je bieden. Wij vragen om je begrip betreffende onze aanpak voor de betaalwijze betalen na ontvangst.
 


Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.