Hoe stuur ik een artikel retour?

 

Via de onderstaande opties kan je een artikel van Zalando aan ons terugsturen. Stuur je een Partner artikel terug? Volg dan dit proces.

  • Geef je retourzending kosteloos af bij een bpost punt.
  • Retourneer je bestelling in een pakketautomaat van bpost.

Op het bijgeleverde retourformulier kan je de artikelen aankruisen die je terug gaat sturen. Dit formulier leg je samen met de artikelen in de doos, en bovenop de doos plak je de ontvangen retoursticker. Zorg er wel voor dat de originele barcode van de doos wordt verwijderd.

Als (een deel van) je bestelling uit partnerartikelen bestaat, dan verzoeken wij deze in het aparte pakket, waarin je ze ontvangen hebt, ook weer terug te sturen direct naar de partner. De documenten die je nodig hebt om dit te doen vind je in het pakket zelf. Het online aanmelden hiervan is niet mogelijk.

Als je de overeenkomst herroept, betalen wij het aankoopbedrag (inclusief standaard verzendkosten) zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de artikelen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.