Faq | Verzending & levering | Wat is langeafstandslevering?

Wat is langeafstandslevering?

Zalando biedt nu de mogelijkheid om te kiezen uit een groter assortiment van artikelen door middel van langeafstandslevering. Door deze nieuwe leveringsservice heb je de mogelijkheid om vrijwel ieder artikel en elke maat die we op voorraad hebben, ongeacht waar deze is opgeslagen, te bestellen voor een meerprijs van 3.90 EUR.

Let op! Omdat artikelen met langeafstandslevering vanuit een magazijn verder weg moeten komen, duurt het een dag of twee langer voordat de tracking link actief wordt en ze je bereiken.

Hoe weet ik welke artikelen met langeafstandslevering komen?

Artikelen die met langeafstandslevering komen zijn te herkennen aan een icoon in de webshop. Je kunt ook gebruik maken van de leveringsfilter in de shop door artikelen met langeafstandslevering in of uit te sluiten.

Als je bestelling artikelen bevat met zowel standaardlevering en langeafstandslevering, dan ontvang je de artikelen in verschillende pakketten.

Let op! Langeafstandsartikelen kunnen in aanmerking komen voor standaardlevering, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad (en ook andersom).

Hoe retourneer ik een artikel dat met langeafstandslevering is geleverd?

Het retourproces voor artikelen met langeafstandslevering is hetzelfde als gebruikelijk! Je kunt ongedragen artikelen gratis retourneren binnen 100 dagen. Als je ook Zalando artikelen met standaardlevering wenst te retourneren, kun je deze in dezelfde verpakking terugsturen.

Let op! De kosten voor de langeafstandslevering worden enkel in het geval van een volledige retourzending of annulering vergoed.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Bel ons

Onze specialisten staan voor je klaar. Er kan een wachttijd zijn van 2 minuten.

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag:

08.00-22.00

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Icon is missing
Chat met ons

De snelste manier om je bestellingen, retouren, terugbetalingen en méér te controleren

Jouw inbox

Ontvang updates per e-mail van zalando.be

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.