Wat zijn partnerartikelen?

Al onze partners onderschrijven de servicebelofte van Zalando.

Dit betekent dat levering, retour en alle kosten daarvoor precies zo verlopen als bij onze eigen producten: snel, betrouwbaar en gratis.

Door de samenwerking met partners kunnen wij een groter assortiment van artikelen aanbieden. Sommige artikelen worden zowel door Zalando als door een partner aangeboden. In dit geval verhoogt de partner de kans dat het artikel beschikbaar is bij Zalando.

Sommige partners zenden hun artikelen vanuit hun eigen magazijn, andere zitten bij de Zalando-levering. Als je winkelwagen producten van Zalando en van een partner bevat kan je verschillende pakketten ontvangen. Het is niet mogelijk om partnerartikelen te laten leveren bij een afhaalpunt. 

Als je partnerartikelen terug wilt sturen, stop je deze terug in de originele doos en plak je de retoursticker er op. Je hoeft de artikelen niet online aan te melden op de Zalando website. 

Je kunt een partnerartikel herkennen aan het logo dat op de artikelpagina staat.


Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over koopjes, trends en een heleboel outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.