accountaccountbagbagzalando logomenu

Help & Klantendienst

Gratis verzending en retour

Veilige betaling

Fashion 6 internationale female bloggers geven festival fashion advise

polienne.com

Paulien's

selectie

"Ik sta zo ver mogelijk vooraan! Ik moet alle bands op mijn lijst zien. Mijn favoriete schoonheidsproducten voor festivals zijn droogshampoo, droogshampoo en droogshampoo. En een zonnebrandcrème met factor 50+! Doe geen make-up op, dat heeft geen zin. Ken je dat nummer, “I wear my sunglasses at night”?"

simpleetfunky.be

Nadia's

favorieten

"Ik heb gelukkig een brede smaak, dus ik geniet net zo van de kleine rock- en rapbandjes aan het begin als van de dj's die 's nachts spelen. Festivals moeten vooral leuk zijn, houd het dus makkelijk en comfortabel. Ga voor een losse look met een paar hippe accessoires en je bent er helemaal klaar voor."

LarevuedeKenza.com

Kenza's

Favorieten

"Ik hou van muziek en dus ga ik naar veel festivals. Ik sta vooraan het podium, want dat is de beste plek om er helemaal in op te gaan. Mijn tip: ga voor een losse stijl met een bohemian jurk, een blouse of grunge shirt. Er is niets erger dan je ongemakkelijk voelen in je kleding als je danst of op het gras zit. "

lovelybylucy.com

Lucy's

Favorieten

"Ik vind de line-up erg belangrijk bij mijn keuze voor een festival, dus je vindt me waarschijnlijk vooraan of dicht bij het podium bij de artiest die ik wil zien. Ik ben niet zo kieskeurig op vlak van mijn look. Ik wil er goed uitzien, maar vind het belangrijker om gewoon plezier te hebben met mijn vrienden."

Ebbazingmark.com

Ebba's

Favorieten

"Ik ben tot nu toe alleen in Zweden naar festivals geweest, maar deze zomer ga ik naar Berlijn en ik heb zo'n gevoel dat dit mijn beste festivalzomer ooit gaat worden! Wat betreft je outfit: beter makkelijk dan netjes! Met een leuke hoed of zonnebril wordt je saaie look meteen festivalfab."

whatoliviadid.com

Olivia's

Favorieten

"Ik ben dol op festivals in het VK. Ik ben ook naar festivals in andere landen geweest en dat was ook geweldig, maar soms erg warm (niet ideaal met een tent)! Dan is regen echt een zegen (wel, een beetje dan)! Ik neem nooit een goede gsm mee: je moet helemaal opgaan in het moment (ook al klinkt dat wat raar)!"