accountaccountbagbagzalando logomenu

Help & Klantendienst

Gratis verzending en retour

Veilige betaling

VIBES. VRIENDEN. FESTIVAL.

Klaar voor een onvergetelijke zomer? We hebben de beste festivals, styles en insidertips voor je op een rijtje gezet. Koop je ticket, kies je stijl en bel je vrienden.

Shop festival fashion voor dames bij Zalando.be
HEREN
Shop festival fashion voor dames bij Zalando.be
DAMES

Zalando X WCD

WECANDANCE en Zalando slaan de handen in elkaar! Ontdek hier meer over onze samenwerking, vind jouw spacey looks en maak kans op 1 van de 10 duo-tickets!

JULIE x WECANDANCE

Hoi allemaal, ik ben Julie en ik vind het leuk om mensen te inspireren met mijn dagelijkse levensstijl. Mijn blog (bibleoffashion.com) is een mix van persoonlijke tips, trucjes en modetrends. Ik ga ieder jaar naar WECANDANCE. Ik ben wel in voor een verkleedpartijtje en het thema van dit jaar is de ruimte. Ze hebben altijd supercoole extra acts en shows. WECANDANCE is strandsfeer, goede muziek en leuke mensen!

NAAR JULIE'S PAGINA

LUIGI x WECANDANCE

Hallo, mijn naam is Luigi Jacobs. Ik kom uit Brussel en ben verslaafd aan mode. Mijn blog (http://tellementlui.com/) is een webzine voor mannen. WECANDANCE is anders dan andere festivals in België omdat het op het strand plaatsvindt.Vorig jaar heb ik een paar fans van mijn blog ontmoet en hebben we samen gefeest – we zijn goede vrienden geworden. Ik ontdek graag nieuwe dingen.

NAAR LUIGI'S PAGINA

FESTIVAL
GUIDE 2016

Ontdek dit jaar's beste festivals in en rond Europa!

VIND FESTIVALS