De naam Fitbit verklapt het eigenlijk al: met deze sportband word je megafit! Of je nou een fanatieke loper bent, dagen in de fitness rondloopt of een erg drukke job hebt, deze sporthorloge is bestemd voor iedereen. Het traceert alles wat je doet; het aantal stappen dat je per dag zet, hoeveel calorieën je verbrandt en hoe goed je slaapt.

Fitbit houdt je op de hoogte van al je dagelijkse activiteiten

Omdat dit sportbandje al je dagelijkse bezigheden traceert, raak je je bewust van je levensstijl en word je gemotiveerder om gezonder leven. Bovendien hebben ze allemaal een touchscreen waarmee je gemakkelijk inkomende berichten kan lezen en nieuwe berichten kan sturen, zo hoef je nooit iets te missen tijdens je work-out! Fitbit was het eerste merk die het mogelijk maakte om je smartwatch te synchroniseren met onder andere je telefoon of laptop . Op je gesynchroniseerde apparaat kan je de statistieken zien van de afgelopen weken en maanden. Zo blijf je up-to-date van je vooruitgang en weet je waaraan je nog moet werken. Zo raak je nog gemotiveerder!

Stijlvol eruit zien én je bewust worden van je eigen levensstijl, top combinatie!

De smartwatches zien er sportief, maar stijlvol uit en kan je gemakkelijk combineren met je sporty outfit, werk outfit of een casual outfit. Ze gaan allemaal een lange tijd mee en zijn op te laden via een USB-oplader. De horloges zijn beschikbaar in verschillende breedtes en hebben verschillende functies voor een andere sportintensiteit. Als je een hele intensieve sporter bent dan heb je een ander soort bandje nodig dan wanneer je weinig tot niet sport. De Fitbit Blaze en Charge 2 berekenen bijvoorbeeld hoeveel verdiepingen je bent opgelopen, de Fitbit Alta HR doet dat niet. Verder kan je ook nog kiezen tussen veel verschillende kleuren. Kortom, voor ieder persoonlijk doel is er een bijpassend model!