Fitnessshop

Alles wat je nodig hebt.

Shop alle producten

Vind je uitrusting

Misty Copeland Signature Collection

Als professioneel balletdanseres heeft Misty een uitrusting nodig die steun biedt, meegeeft zonder vorm te verliezen en die haar bewegingen stuk voor stuk krachtiger maakt. Deze collectie combineert ongeëvenaarde ondersteuning met complete bewegingsvrijheid. @mistyonpointe
Shop hier

Retro sportkleding

Hoodies, logo-leggings en trainingspakken met 90s-gevoel zijn op dit moment ideaal fitnessmateriaal. Zelfs als je na het sporten nog een sapje gaat halen kun je jouw sportoutfit aanhouden.

Hanna Schreiber

Inkoper

Vind jouw match

De juiste sport-beha

Verschillende vormen van workout vereisen verschillende vormen van ondersteuning. Onze beha-experts helpen je de juiste sport-beha te vinden. Beantwoord de vragen en vind je perfecte pasvorm.

Topmerken

Fitnesskleding voor dames

Of je nu slanker, fitter, sterker of gezonder wil worden, een fitnessoutfit is een noodzakelijk goed. De belangrijkste voorwaarde voor jouw fitnesskleding is dat alles zo comfortabel mogelijk zit. Maar dezer dagen mag je natuurlijk de 'fashion meets sport'-hype niet uit het oog verliezen. Fashionable sportswear is een must in ieders sportgarderobe. Combineer daarom het nodige aan het fashionable.

Wij sommen de fitness must haves graag voor je op.

Welke kleding draag je om te fitnessen?

#1 Bidon

Tijdens het sporten is het belangrijk om voldoende te (blijven) drinken. Hydratatie is de sleutel tot succes. Met een bidon of drinkbus kan je altijd en gemakkelijk water bijvullen. Neem er eentje in een flashy kleurtje en je geeft er meteen een modebewuste touch aan.

#2 Sportlegging

Er wordt wel eens gezegd dat een legging geen broek is, maar in fitnessland gaat dit gezegde niet op. Een sportlegging geeft je bewegingsvrijheid en je scoort er punten mee bij de modepolitie. Een groot pluspunt is dat je een legging ook buiten de fitness kan dragen. Een bomberjack in combinatie met een paar hippe sneakers en jouw casual look is compleet.

#3 Sportbh

Dames, een sportbh is onmisbaar wanneer je naar de fitness trekt. Het is belangrijk om jouw borsten de ondersteuning te geven die ze verdienen. Als je het vergelijkt met vroeger is een sportbh ook geen vies woord meer. Een sportbh mag gezien worden, iets wat je zeker niet mag vergeten bij de styling van jouw fitnessoutfit.

Sportief en fashionable naar de fitness

#4 Sporttop en -pull

Jouw bovenlichaam verdient veel meer dan enkel een sportbh. Een sporttop kan zowel los als aansluitend zijn. Je kiest zelf waarin je jou het beste voelt. Om te starten kan je altijd een pullover of sweater dragen. Na een tijdje gooi je dit bovenstuk gewoon ergens in de fitness, maar dan ben je toch op alle temperaturen voorbereid.

#5 Sportschoenen

Naar de sportschool ga je niet met een paar sneakers. Nee, hiervoor koop je een gespecialiseerd paar sportschoenen. Voor elke ondergrond hebben sportmerken een anders soort schoen klaar. Sporty fashionista's moeten zeker het gamma van Nike en adidas eens bekijken.

Verberg