Pullovers & sweaters

Gebreide vesten

Merk
Abercrombie & Fitch AllSaints Antony Morato Armani Collezioni Armani Jeans Armor lux Bally Banana Republic Benetton Bertoni Bogner BONOBO Jeans BOSS Green BOSS Orange Brooklyn's Own by Rocawear C.P. Company Calvin Klein (alle) Calvin Klein Calvin Klein Jeans camel active Casual Friday CELIO Chasin' Chevignon Cinque Club Monaco Damir Doma DOCKERS DRYKORN edc by Esprit Element Esprit (alle) Esprit Esprit Collection Falke Filippa K French Connection FTC Cashmere G-Star GANT GAP Guess Hackett Aston Martin Racing Hackett London (alle) Hackett London Hamaki-Ho Hollister Co. HUGO Hugo Boss (alle) INDICODE JEANS J.LINDEBERG Jack & Jones John Smedley JOOP! Joseph Kaporal KIOMI Kitaro Knowledge Cotton Apparel Kronstadt La Martina Lacoste (alle) Lacoste Lacoste LIVE LAGERFELD le coq sportif Le Temps Des Cerises Legends Lindbergh LTB Makia Mango Marc O'Polo Merc Michael Kors Minimum Napapijri New Zealand Auckland Nowadays O'Neill Onepiece Only & Sons Patrizia Pepe Pepe Jeans Petrol Industries Pier One Polo Ralph Lauren Produkt PS by Paul Smith Quiksilver Redefined Rebel Reiss Replay River Island Roberto Collina s.Oliver BLACK LABEL s.Oliver RED LABEL Samsøe & Samsøe Schmuddelwedda Schott NYC Scotch & Soda Selected Homme Shine Original Sisley Solid SOULSTAR Strellson Suit Superdry Teddy Smith The Kooples The Kooples SPORT Tiger of Sweden (alle) Tiger of Sweden Tiger of Sweden Jeans Timberland Tom Tailor (alle) TOM TAILOR TOM TAILOR DENIM Tommy Hilfiger (alle) Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Tailored Topman U.S. Polo Assn. Versace Jeans Vivienne Westwood Weekday YMC You Must Create YOURTURN 120% Cashmere
Prijs
17
17
775
775
Pasvormen

424 artikelen

Sorteren op:
Pagina 6 van 6

Verwarm je in stijl wanneer de temperaturen richting vriespunt dalen met de prachtige gebreide vesten voor heren! Super stylisch en lekker warm, just what we need om de koudere dagen door te komen. Tijdens de tussenseizoenen doen de gebreide vesten voor heren ook perfect dienst als jas en bovendien heb je ze in no time aan en uit getrokken. Time management: check! De gebreide vesten zijn aan een serieuze opmars bezig in modeland en hebben hun stoffige en oubollige imago ingeruild voor een fashionable en vintage chique look. Combineer de gebreide vesten met een shirt of longsleeve en jeansbroek voor een zalige casual look of draag ze over een hemd, in combinatie met een chino broek voor een meer gekledere stijl. De gebreide vesten komen in tal van modellen, materialen en kleuren zodat je ongetwijfeld je perfect match strikt! Graag een hoog opstaande kraag of liever een capuchon? Een zalige fleece of wollen voering voor extra warmte? Of een echte eyecatcher in een knalkleur en voorzien van speciale houwtje touwtje knoopsluitingen? Aan jou de keuze!

Trek in stijl ten strijde tegen de koude met de knappe gebreide vesten voor heren!

Gebreide vesten voor heren zijn letterlijk one hot item in elke mannelijke kleerkast! Een topper om tijdens de winter te combineren op zowat alles wat je aanhebt. Een dik gevoerd vest over een lichtere pullover tijdens de guurste periodes van het jaar of liever een dunner gebreid exemplaar over een T-shirt? Kiezen is verliezen dus leg maar meteen een heuse verzameling aan zodat je volop kan mixen & matchen. Koning Winter maakt geen schijn van kans en jij kan uitpakken met een top winter look!