zilveren Kettingen

Populaire filters
3.185 artikelen weergegeven

Zilveren kettingen doen je outfit nog meer stralen

Staat er een belangrijke vergadering op de agenda en wil je je chique outfit nog meer kracht bijzetten of spreek je af met vrienden en wil je graag een shiny element toevoegen aan je look? Overweeg dan eens een van onze zilveren kettingen. Op zalando.be vind je kettingen in heel wat verschillende vormen en formaten. Je vast hier dus vast een ketting die bij jouw smaak, stijl en de gelegenheid past. En met zo’n zilveren halsketting maak je niet alleen je outfit mooier, een aantal zilveren kettingen uit ons aanbod werd gemaakt van duurzame materialen en dragen dus ook hun steentje bij tot een groenere wereld.

Zilveren kettingen geven je nog meer zelfvertrouwen

Als je je goed voelt in je outfit, dan straal je sowieso nog meer zelfvertrouwen uit. En daar kan een beetje bling toch altijd bij helpen? Zilveren kettingen mogen dan ook absoluut niet ontbreken in je juwelenlade. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een elegante, dunne zilveren ketting met een hangertje in de vorm van een subtiele parel, een kleine diamant of een lieflijk hartje. Zo'n onopvallend exemplaar is perfect voor als je naar een formelere gelegenheid gaat en matcht goed bij een ingetogen zwarte jurk en hakken.

Heb je een date of ga je uit met vrienden en wil je uitpakken met een oogverblindende, in het oog springende ketting? Een zilveren halsketting met grote parels, een bijzonder motief of een stoere hanger is perfect te combineren met een opvallende, kleurrijke outfit en maakt je de ster van de avond. Elke zilveren ketting is bovendien goed te combineren met een paar zilveren oorbellen, een zilveren armband of andere sierlijke juwelen.

Je zilveren halsketting zorgt ook voor een schitterende wereld

Met een prachtige zilveren halsketting kan je ook zorgen voor een schitterende wereld. Enkele van onze merken gebruiken namelijk duurzame materialen tijdens het creëren van hun zilveren kettingen. Zo wordt er minimaal 20% gerecycleerd metaal gebruikt in plaats van nieuw metaal. Dit komt de zilveren halsketting alleen maar ten goede, want zo gaan de materialen en stoffen langer mee. Door een ketting op een duurzame manier te maken, gebruiken de merken minder energie, water en afval en op die manier verkleinen ze hun ecologische voetafdruk. Als je dus een van deze zilveren halskettingen kiest, dan maak je niet alleen je outfit compleet met een wondermooi juweel, maar steun je ook op een eenvoudige manier merken die zich inzetten voor een betere wereld.