• Haute Custom Beauty - PRECIOUS CONTOURING FACIAL MASSAGER - Huidverzorgingstool - rose quartz
  • Haute Custom Beauty - PRECIOUS CONTOURING FACIAL MASSAGER - Huidverzorgingstool - rose quartz

PRECIOUS CONTOURING FACIAL MASSAGER - Huidverzorgingstool

€ 179,95inclusief btw
Kleur: rose quartz
  • rose quartz
  • amethyst
  • blue agatha
  • green agatha
  • obsidiana
  • pink agatha
rose quartz
amethyst
blue agatha
green agatha
obsidiana
pink agatha
truck
2-6 werkdagenGratis
Standaard levering
box-transitGratis verzending
returnsRetourneren

Over dit product
Herstellend
Het gezichtswater van Haute Costum Beauty zorgt met geselecteerde halve edelstenen ervoor dat de huid gerevitaliseerd en glad gemaakt wordt. Aan de onderkant van de steel zit een Shiatsu-massagepunt die het effect versterkt. Al het gezichtswater van Haute Costum Beauty wordt in Barcelona handmatig geproduceerd en is met 24-karaats goud veredeld waardoor het metaal hypo-allergeen is. Haute Custom Beauty, de revolutionaire huidverzorging door de fusie van dermatologie, biotechnologie en wellness voor indrukwekkende resultaten.
Aanbevolen gebruiksaanwijzing
S‘ Morgens: Wij raden aan om de massage van het gedeelte om de ogen na het aanbrengen van de crème, behandeling of van de balsem uit te voeren. s‘ Avonds Wij raden aan om de massage van het gezicht, de oogzone, de halszone en het decolleté na het aanbrengen van de vochtcrème uit te voeren. Ogen: Voer het massageapparaat over het beweeglijke ooglid van het tranenzakje tot de hoek van het oog en daarna over het bovenste lid (onder de wenkbrauw). Voer het in het gebied tussen de wenkbrauwen met beide kanten van het massageapparaat in heen en weer gaande bewegingen uit. Met de andere kant van het massageapparaat licht op de gemarkeerde plaatsen drukken. Mond: Voer het massageapparaat met lineaire bewegingen om de mond heen. Voer nu met de andere kant van het massageapparaat hetzelfde in cirkelende bewegingen uit. Neus: Voer het massageapparaat zachtjes over de neus naar boven en van de ene kant van de neus naar de andere. Dekolleté: Ga met opwaartse bewegingen van de borstspier tot het sleutelbeen over het decolleté. Voer dezelfde bewegingen met de andere kant van het massageapparaat uit. Hals: Voer het massageapparaat over de halslijnen van de ene kant naar de andere en van de kaak tot aan de oren. Herhaal met de andere kant van het massageapparaat met cirkelende bewegingen. Wangen: Voer het massageapparaat over de wangen naar boven in de richting van de ogen. Herhaal met de andere kant van het massageapparaat met cirkelende bewegingen. Voorhoofd: Voer beide kanten van het massageapparaat over de rimpels van het voorhoofd van de ene naar de andere kant. Voer de massageapparaat vanaf het begin van de haren naar binnen. Herhaal alle oefeningen drie keer.
Geschikt voor
Problemen: Huid met imperfecties, Zwellingen, Zichtbare poriën
Alles over dit product
Artikelnummer: HAL31J000-J12
Haute Custom Beauty
reviews (0)

Wil je graag -10%* op je volgende bestelling?

Ontvang updates per e-mail van Zalando.be

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.

*Voorwaarden kortingscode chevron-down