U wilt graag mode die altijd goed zit? Dan is Jack & Jones voor heren iets voor u! Iedereen zit te wachten op moderne en stijlvolle mode. Bij Jack & Jones kunt u kiezen uit vijf compleet andere stijlen. Voor elk wat wils dus, met de jeanslijn als aangenaam extraatje. Kiest u voor de Core collectie, dan bent u een stoere stadsmens, die vooral op straat leeft. Sober kleurgebruik, frisse prints en knappe grafische details. De Originals collectie richt zich tot de waaghalzen: durft u het aan om te combineren? De Originals lijn is er voor jonge trendy mannen die willen combineren en zo creatief uit de hoek komen.

Jack & Jones verwent onze heren met vijf collecties

Voor mannen die eigentijds voor de dag willen komen is er de klassieke Premium collectie van Jack & Jones. Stedelijk ogend, maar toch cool en casual. Het perfecte evenwicht tussen up-to-date en stijlvol. Houdt u van klassieke kleding, met net dat ietsje meer? Ontdek dan snel de Vintage collectie! Afgewassen jeans, truien die aan vroeger doen denken, sokken die zó uit een ander tijdperk zouden kunnen komen,... Mannen met een sportieve en actieve stijl vinden hun gading in de Tech collectie van Jack & Jones voor heren. Kleurige boardshorts, sportieve trainers, trendy sneakers: draagbaarheid en comfort zijn hier de sleutelwoorden. Middenin deze vijf collecties loopt -als rode draad- de jeanslijn: de uitgelezen basis om al het bovenstaande mee te combineren. Jack & Jones voor heren is een merk voor de toekomst.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.