Herenartikelen

2.238 artikelen weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Ralph Lauren voor heren start zijn lange geschiedenis in 1968. Het merk zelf heeft een jaar eerder al het levenslicht gezien met de lancering van een stropdas, maar de eerste volledige mannencollectie wordt pas in 1968 op de markt gebracht. De ontwerper streeft naar een kledinglijn die romantiek combineert met kwaliteit en een eigentijdse look. Hij doet dit met veel bravoure en succes want sinds haar ontstaan, is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd bekend concept dat staat voor stijlvolle kleding met karakter. Veertig jaar geschiedenis hebben ook niet belet dat Ralph Lauren een merk is dat meegaat met zijn tijd. Ook de online wereld is volledig ingepalmd.

Ralph Lauren voor heren die innovatie en kwaliteit weten te waarderen

Ralph Lauren voor heren richt zich tot een breed publiek. Om dit te doen kent het merk verschillende kledinglijnen die elkaar perfect aanvullen. Waar de ene lijn zich vooral profileert als sportief en avontuurlijk, toont de andere lijn een klassieker kantje zonder oubollig of saai te zijn. Een sober mannenhemd of een shirt met een twist, beide maken deel uit van het assortiment dat Ralph Lauren op de markt brengt. Zowel jonge als oudere heren zullen aan hun trekken komen wanneer ze in het assortiment duiken. Elke look kan naadloos gecombineerd worden met elementen uit de accessoires of schoenenlijn van Ralph Lauren. Het resultaat is altijd een stijlvolle outfit die kwalitatief en hip oogt en de nodige bewonderende blikken zal trekken.

Klantenvoordeel

Bij Zalando geniet u van een gratis levering en kunt u tot 100 dagen kostenloos retourneren wanneer de artikelen niet naar wens zijn.

Wilt u meer informatie? Contacteer dan gratis onze klantendienst op 0800 79734, onze Zalando medewerkers beantwoorden met plezier al uw vragen.

Contacteer ons per mail op : service@zalando.be of via onze online klantendienst.