Tuinbroeken voor heren

Populaire filters
50 artikelen weergegeven

De grote comeback van tuinbroeken voor heren

Jazeker, je hebt het helemaal goed gezien. De tuinbroeken voor heren zijn hard op weg om hun plek in het straatbeeld weer in te nemen. Echter worden ze nu ook vaak aangeduid als jumpsuit. In de schappen van de hipste winkels kom je ze al weer tegen.

En natuurlijk zijn wij ook bij Zalando up-to-date met de laatste trends. Hier check je de nieuwe generatie tuinbroeken voor heren om helemaal mee te gaan in deze opkomende mode trend. Bekijk de klassieke tuinbroeken in denim of ontworpen van bruine spijkerstof.

Hoe haal je meer uit je jumpsuits voor heren als casual stijl?

Mixen, matchen en buiten de platgereden paden denken is de sleutel om de jumpsuits voor heren met succes te dragen. We hebben natuurlijk wel een paar handige tips voor een goede start. Met een tuinbroek voor heren in neutrale effen kleuren, zoals denim of donkerblauw, staat een shirt in een lichte kleur met donkere horizontale strepen uitstekend.

Een andere optie is een blouse of hemd met een kleurrijk patroon. Draag hem vol zelfvertrouwen en je bent al snel de hipste man in de stad. Als je een meer klassieke, ingetogen stijl wilt bereiken draag je gewoon een wit, beige of zwart shirt. Voor een nonchalante look laat je een van de bretels loshangen.

Ga nog een stapje verder in overalls voor heren als streetwear

Naast de tuinbroeken voor heren in de mooiste modellen is er nog een optie, overalls voor heren. Als je deze draagt ben je een man uit een stuk. Combineer met een paar witte of zwarte sneakers en maak je deze stijl helemaal eigen. Wie houdt jou tegen?

In de webshop op zalando.nl vind je voordelig en comfortabel de meest trendy modellen van vooraanstaande merken. Tuinbroeken voor heren bestellen is net zo eenvoudig als het dragen van je nieuwe aanwinst. Je doet het gewoon.