Horloges voor dames

Populaire filters
394 artikelen weergegeven

Verlies nooit meer de tijd uit het oog dankzij de Guess horloges

We hebben het altijd zo druk in ons leven. Werk, familie, vrienden, sport, etc. en meestal vinden we dat we tijd te kort hebben. Tegenwoordig kijken we steeds meer op onze smartphone als we willen weten hoe laat het is en hoeveel tijd we nog hebben voor onze volgende afspraak. Maar wil je liever de tijd te weten komen op een meer stijlvolle en authentieke manier? Draag dan een van deze Guess horloges. Deze horloges zijn uiterst divers, passen bij elk outfit en zijn de meest chique manier om het uur af te lezen.

Met Guess accessoires maak je elke outfit compleet

Als we aan een horloge denken, denken we nog steeds aan de meer klassieke modellen. Wilt u zo'n uurwerk? Dan raden we je aan om een van de andere collecties op zalando.nl te ontdekken. Bij Guess accessoires draait alles om moderniteit, stijl en uniciteit en deze aspecten komen op verschillende manieren tot uiting. Zo speelt het merk niet alleen in op de traditionele ronde uurwerken, maar kiest ook voor rechthoekige horloges met een speciaal design. Het maakt niet uit voor welke horloge je kiest, elk uurwerk is voorzien van prachtige bandjes. Van effen bandjes tot banden met een buitengewoon reliëf. Omwille van hun afstelbaarheid kun je jouw wondermooie nieuwe horloge volledig aanpassen aan jouw pols.

Guess horloges worden steeds gemaakt met materialen van topkwaliteit

Koop je een nieuwe horloge? Dan wil je dat die zo lang mogelijk meegaat. Je wil namelijk niet om de paar jaar een nieuw model moeten kopen. Als je een van deze Guess horloges aanschaft, dan kun je rekenen op langdurige kwaliteit en dat is omdat het merk eersteklas materialen gebruikt die jarenlang meegaan. Zo bevatten enkele van deze horloges siersteen en edelstaal en zijn ze voorzien van een gepolijste afwerking terwijl er voor sommigen dan weer een sierkristal gebruikt wordt. Dankzij die topmaterialen, diverse designs en verschillende kleuren (van goud tot zilver en van multicoloured tot rosegoud) is er ongetwijfeld een Guess uurwerk dat perfect bij jou past.